Re: Pokec o všem-9
Karen pridávam sa ku gratulantom.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Pokec o všem-9
Stránky Předchozí 1 … 13 14 15 16 17 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Karen pridávam sa ku gratulantom.
Karen jsou nádherní není co dodat. :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Karen,taky se připojuji ke gratulaci. Co dodat.Hlavně ať jsou zdraví.
Karen, také gratuluji. Máte moc krásné dětičky. Přeji jen to nejlepší hlavně zdravíčko a hodně krásných, společných dní.....
Všem moc děkuji za gratulaci.Ale teď potřebuji nutně radu ,
Je tu někdo, kdo se vyzná vdřevokazném hmyzu???
Mám na zahradě vysazenou mladou meruňku.Má za sebou druhé přezimování a na jaře vypadala docela normálně. Letošní mrazíky jí ale pěkně skřísly. Omrzla dost, všechno listí opadalo.Už jsem si myslela že je po ní,když znovu vyrazila,ale už ne všude.Několik krajních větví zůstalo holých.Časem ,ale přece jen i na nich vyrazily nové lístečky,ale jen na koncích.To teda vypadalo, blbě a tak když jsem dneska na záhon kolem měruně sázela keříčky rybízu,vzala jsem si nůžky a ty holé větve ustřihla.
Já vám řeknu to co jsem našla :shock: ..no bylo mně na mrtvici. :-l Z ustřižené pětvičky se na mě šklebily hnusní malý bílí červíčci.A ta větvička jimi byla doslova nacpaná. Ty mrchy se začaly hned sypat ven a kroutily se >:-( 8-P :oboze :oboze :oboze
Vždycky jsem měla za to, že tahle havěť napadá jen mrtvé dřevo.
Co teď???? Poradíte mi někdo????
Ahoj Macku jak je? už jsi po operaci? mě to čeká asi na podzim.A co nunínek ještě je u vás nebo už pracuje?
Ahojík,Jani nemám a zatím nejdu .... doktorka mi ji zatím nedoporučuje,protože !!!!! sešroubovali by mi 4-5 obratlů k sobě,ty by se díky tomu začaly oslabovat a rozpadat -osteoporóza .No a nikdo by mi nezaručil,že za 1-2 roky by se to neposunulo nad tím sešroubovaným .Prý dokud fuhguju,není bolest důvodem k operaci-na tenhle typ jsem ještě mladá,tak to zatím řešíme léky a rehabilitací.až začnu zakopávat,nebo ochrnovat,bude se to řešit operací :lol: :lol: :lol:
Nunínka stále mám,už měl být pryč na konci března,ale ještě tam měli dost psů pro klienty a teď se jim zase 2 vrátili,tak u mě bude do konce prázdnin a v říjnu bych měla mít další ...
V úterý jsme byli na RTG a dalších vyšetřeních a kastrovali ho a teď má chudák problémy ... bohužel jsme se zrovna mi trefili,že se nám to zhouplo do těžšího průběhu :rolleyes:
Magdo, nádherné. Lílie jsou trochu podobné hvězdníkům.
i mne ted lilie krasne kvetou, ale jsou docela nizke, je sucho, ze nemuzu ani proskrabnout skraloub
Magdo moc pěkná kytice
Já mám některé lilie malé a některé mají stvol jak stromek.Není problém aby měli 10 poupat.Vše to řežu a rozdávám.
Hlavně když hlásí bouřky.
tady to bude lepsi Karen
zjistil jsem, ze drzet je na suchu je mnohem lepsi, takze spis je trosku potyrej, urcite to bude lepsi, akorad to bude chtit po kazdym desti nacechrat zem, tak Cererit a NPK, neco v cem bude N...
Doma mám jen ten Cererit.Používám jej i na amky. Dneska jsem se dívala že už vyrazila i poslední cibulka. Včera prakticky celej den drobně pršelo, ale zas tak moc to nebylo,protože pod smrkem bylo sucho.
u nas i pod rajskyma bylo sucho :mad:
Tak to ne, okurky a tak podobně zalitý mám.
ta je teda sakra plna! to je zas nejaky podpult
Máme jí už pár let od sousedky ale letos jsem jí viděla poprvé v nabídce u rostlinky.sz . Ani u Petro.cz jsem jí nenašla.
Konečně příjde trochu ochlazení, vedra moc nemiluji.
no rozhodne Karen a ja trneme, aby nam to nevzalo nase tunely i s amkama, vitr zrovna neni moc klidny... :lol:
Zdá se mi, že ty tunely jsou dost odolné na vítr. To loni ,když jsem měla ten vysokej jsem se bála víc a pokaždý přežil. Větší hrozbu vidím v kočkách a tak podobně. Nějak je ta textilie láká si o ni brousit drápy.Už jsem překrývala díru.
na kocky mam jeden ker - Colutea - žanovec, no prave ma plody a ty chrasti - to mas videt co kotata delaji, no hruuuza
Neznám, a to se toho bojí nebo si s těmi chrastítky chtějí hrát?? Já viděla našeho Honzíka. Jak jsme s Džes na zahradě je tam s námi taky. Rozvážně přišel k tunelu ,protáhl se a hrábl packama po tunelu že si přiostří drápky. Zařvala jsem a on zdrhl pak stál a udiveně koukal co to bylo proč křičím,že on přece je ten nejhodnější kocour.
Stránky Předchozí 1 … 13 14 15 16 17 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Pokec o všem-9