Re: Neznámá Amarylka-2
Já bohužel nemám ani jednu z těchto dvouch krasavic, i když bych si je moc přála, ale přikláněla bych se taky k Junge Star.
Koukni takovouhle má Magda
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Neznámá Amarylka-2
Stránky Předchozí 1 … 16 17 18 19 20 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Já bohužel nemám ani jednu z těchto dvouch krasavic, i když bych si je moc přála, ale přikláněla bych se taky k Junge Star.
Koukni takovouhle má Magda
Jasná Jungle Star. Gratulujem, je nádherná.
Paľko,veď aj ty máš takú vo svojej sbierke.Teda len keď bude aj tá Tvoje z tej samej série ako moja cibuľa.
Řekl bych, že Lima má trochu jiný tvar květu a barevné zbarvení ve středu okvětních lístků. Když se přidá trochu více jasu, je vidět bílá proužka středem lístků jako má Jungle Star.
Veď hej , ja som ti ju veľmi prial. Je to nádherná amka. A teda poviem ti, že ani trochu mi nebude vadiť že budem mať dve.
Jungle Star je fantastická. Ta a Night Star jsou můj sen. Dokonce mě Magda poslala pyl, opylovala jsem s ním vše, co mě kvetlo.Bohužel moc se toho neujalo, nebo bylo jalové. Škoda.
Leni,jedna cibule došla nahnilá a tak jsem ji řízkoval.Pokud by se objevily cibulky,počítám s Tebou.
Hurá,sláva,.. Doufám, že se jich udělá hodně.
Děkuji ti, zlepšil jsi mě náladu o 100%. Budu se těšit a doufat.
už mu moc nezbejvá ,tak 2 dny a máme jasno
Jani, som veľmi zvedavý a netrpezlivo budem čakať na kvety. To bude mať tri stvoly??? Nechcem ti radiť, ale možno by si mohla porozmýšľať že dva stvoly pred otvorením odrežeš a dáš do vázy. Viem že to nieje ono keď sú stvoly vo váze, ale trba myslieť aj na budúcnosť cibuľky - cibuľku by to mohlo poriadne "vycucnúť" a mohla by si mať s ňou veľké problémy. Je to len môj názor, ale sama vieš že aký býva problém s cibuľkami po odkvete a po ich nadmernom vyčerpaní.
To jsem ráda že bude jasno,aspoň budu vědět co mám ve sklepě
Pavle taky jsem o tom uvažovala jen čekám až puknou poupata.Cibule je zatím jako kámen ale sleduju jí.
Jani, ta bila je moooc krasna!!!
Kdyby květ neměl bíle tečky, vypadal by jako Maguire's Envy.
Bílý možná i President Johnson,pikote linka a tečky tam jsou,jen je více vybarvený.
tady jou taky napadne podobni, hl.maji ty cervene carky uvnitr kvetu... http://forums.gardenweb.com/forums/load … 22510.html
Tu bílou jsem dostala od Eviny.Má drobnější květ.Ještě není uplně rozkvetlá tak uvidím.
Ta druhá je oranžová a do středu jde do červena.Je to focené večer s bleskem.vyfotím to zítra za světla.
Jani, tu bílou píšeš že máš od Eviny to myslýš Evču z M. Krumlova? Taky mám od ní nějakou neznámou tak se třeba mohu taky těšit. Mně všechno spí mimo těch tří nových.
Jojo od Eviny z Krumlova loni jsem od ni kupovala víc cibulí ale byly bez popisu tak to mám jako překvápko.
Nevíte někdo co mně to vykvetlo za zeleninku????? :o
Podle krabičky to měla být Minerva, ale vykvetla tato.....
no vypada jak krizenec Exotic Star x Rillona nicmene super!
Rembrand van Rijn:
I to je možnost a přikláněl bych se k ní.
Stránky Předchozí 1 … 16 17 18 19 20 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Neznámá Amarylka-2