Re: Neznámá Amarylka-2
Také bych se přiklonila k Pavlovi. Takže mám H. Mocca . Moc děkuji za pomoc. Když se kvítek rozvíjel tak mi přišla ta zelená barva hrozná, ale nyní když je plně rozvito, tak se mi už docela líbí.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Neznámá Amarylka-2
Stránky Předchozí 1 … 17 18 19 20 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Také bych se přiklonila k Pavlovi. Takže mám H. Mocca . Moc děkuji za pomoc. Když se kvítek rozvíjel tak mi přišla ta zelená barva hrozná, ale nyní když je plně rozvito, tak se mi už docela líbí.
mně se líbí moc obě .Jsou to krásky.
Pomůžete určit odrůdy, PS: Nejsou moje, majitele psát nebudu- nevím zda chce.Pokud bude chtít, přihlásí se k nim sám.
První Intokasie, 2. asi Rilona, 3. ?
http://lenkakk.rajce.idnes.cz/pokus#intokasie.jpg
http://lenkakk.rajce.idnes.cz/pokus#rilonamozna.jpg
http://lenkakk.rajce.idnes.cz/pokus#neznama.jpg
Nevím proč, ale přes sklad ani janforman mě nešly vložit.
H. Gold Medal
Janka to je krásná amka má mile oranžovou barvu
Janka to je krása,já sem zatím jen čekatel na to až se nějaká amka k aktivitě probudí což asi znáš:-)
Díky za chválu.Něco jsou podzimní nákupy ale už se začínají i probouzet ty starší.Na okně jich je zatím 10.Tohle období nemám ráda tak mám radost když mám plné okno květů.
Jani krásně ti to začíná rozkvétat v tomto pošmourném období milé pohlazení na duši.
Mě zatím vše odpočívá ve sklepě a jak jsem koukala ještě dlouho bude.
Já mám druhým rokem semenáčky od Janky v zemi mají průměr tak tři cm a přežily léto jsem rád u mě,snad se zžijem a taky snad jako Jirka a Eda pochopim co amky chtějí a Mirku v truhlík s knotama mám krastalon start
jj.Kristalon start je pro ne mooc vhodny, pokud clovek potrebuje, aby rychle narustaly, tak si myslim, ze jim to urcite vyhovuje
Jani, krásně ti to kvete :rolleyes:
Janko,ta bílá co ji máš od Evči, mně trochu připomíná Purple Breeze od di.jjoop jen je světlejší málo výrazná ,tečky i ty čárky Purple má taky ale nemá linku .Tak třeba nějaký příbuzný - nebo spíš kříženec.
Krásnáale je , taky mám nějaké od Evči třeba ji budu mít taky.
mas pravdu, mne ji take pripomnela
To jsem ráda,že nejsem sama ,napsala jsem Evči, jestli neví kde k ní přišla.Zatím ještě neodepsala.
Karen díky ještě počkám co na to Jirka ale je moc pěkná i bez názvu.Tlačí mi od Eviny další .Zase bude překvápko.
Minerva asi.
Ale nemá kudrlinky ve středu květu, jak Minerva je na většině fotografiích takto zobrazená.
A co Edo ,nemohlo by to bejt Mambo ?
Karen, nevím jestli to je Mambo. Na některých fotografiích které jsou na internetu má také kudrliny jako Minerva a někde je jako na fotografii od garou. Mambo by měl mít zakulacené poupata a menší červený okraj. Špatně se od sebe rozpoznávají.
dodatecne gratuluji!!!
bohuzel cervenobilych hvezdniku je velke mnozstvi a je tezke je jakkoliv urcit, jinak v aranzma jsi dostala nadhernou Alstroemerii!
Miry pro nís nevzdělané bys mohl blíže určit,která kytka má to složité jméno - Alstroemerii ??
to je ta kvetina co je cervenozluta a ma ty cerne fousky.... jedna se o cibulovinu
To by mě nenapadlo, že jde o cibulovinu, ale je pěkná to je fakt.
a az bude v akci ta kytka co ma listy jak javor tak tu si musim nekde splašit, snasi hodne chladny teploty a v Amtru roste venku a hlavne dlouho vydrzi ve vaze! No hned me fotky navnadily
tu jsem považovala za gerberu.
ty tam jsou vpravo ty zlute s cernymi stredy..
Stránky Předchozí 1 … 17 18 19 20 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Neznámá Amarylka-2