Užitečné: zmenšení fotografie janforman.com rajce.idnes.cz imgup.cz 2i.cz
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Neznámá Amarylka-3
Stránky Předchozí 1 2 3 4 … 17 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Mohl by to být, je hodně podobný. Když jsem si prohlížel fotografie FP tak některé květy byly stejné. Jinak má docela hodně různých zabarvení.
no je ale super!
Taky ji obdivuji!!Je nádherná.Podobá se trochu i Blossom Peacock jen je světlejší.
Děkuji bude to FP
Heli ještě je málo otevřený puk.Ale plná asi nebude.Tipuju červený odstín.
poradíte mi prosím jak se sem vkládají fotky?vůbec to nechápu...
Cordelia na této straně nahoře je odkaz na janforman.com
ten otevři a do řádků které tam jsou vlož z fotek kzeré máš u sebe v počítači obrázek, který sem chceš dát.
Až se ti to nahraje ,klikni buď na řádek dole pod fotkama -to jestli jsi nahrála víc než jednu. CHceš - li vkládat po jedné tak použi odkaz vedle fotky ten prostřední.
Klikni nahoře na stránce na odkaz http://img.janforman.com/ a nahraj obrázek přimo z pc na jejich server.Pak zkopíruj adresu z druhého řádku na http://img.janforman.com/ a vlož sem do fóra.
Tak teď to máš tuplovaně
Jirko,tak to moje překvapení je celé červené,jen to má jakýsi malý květ.Jak budu mít čas dám sem fotku
No vidíš zase trefa jak s barvou tak s plnokvětostí.
Vykvetla mě jedna červená. Má nastřižené okvětní lístky jako Ferari. Těch červených je moc.
to mi povidej, taky mam prave jednu, spis si myslim, ze mnohe jsou jen semenaci a nazev ani nemaji
Já si to taky myslím a my řady těch bezejmených značně rozšíříme To ovšem nic nemění na faktu že je krásná.
červený nám dávají zabrat.
to teda jo :/
no zrovna mi přijde na Fairytale - teď kvete Edovi...
co myslíš Edo, podobá se té Tvé???
Martine jasný Fairytale. Červená linka kolem to jen potvrzuje. Baby Stár vypadá jinak, má široký červený okraj.
Mockrát díky. Už to přepisuju.
no odkad ji vubec mate? na ni kapnout nikde nemohu..?!
Teď jsem si teprve všimla, že tahle moje jak jsem ji měla špatně zařazenou jako Supreme Garden,už kvete měsíc. Vůbec se mi to nechce věřit.Jen mění barvu.
jj...casto cervene odstiny hvezdniku prave takto tmavnou, u mě to take delaji
Tak jsem včera neodolala a koupila jsem si amarylku pod názvem Fresh Lemon Květ už se začíná rýsovat tak uvidíme co z toho bude
Stránky Předchozí 1 2 3 4 … 17 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Neznámá Amarylka-3