Téma: dotaz
Ahoj, zdravím vás všechny, zkušené velkopěstitele. Když tak koukám na vaše snímky, jímá mne ne sice závist, ale trochu komplex méněcennosti - asi jako když jsme si jako kluci ukazovali alba známek. Avšak i vy jste kdysi začínali, tak časem snad taky budu mít něco pěkného. Mám opět dva dotazy :
1. Má někdo vyzkoušenou sterilizaci zemin v mikrovlnce ? Jak dlouho je třeba "mikrovlnkovat" a jak dlouho se musí mikrovlnka větrat ? Jednou jsem to sice už dělal, ale nesměla o tom vědět manželka ( mikrovlnka smrděla jako kompost ). Raději jsem celou mikrovlnku uvnitř umyl octovou vodou. Tentokrát nepotřebuji propařit zeminu pro amky, ale pro magnolie.
Mimochodem - pročítal jsem vaše zkušenosti s výsevy amek do zeminy a do vody. Vyzkoušel jsem oba způsoby a jednoznačně jsem pro vodní výsev. V zemi mi vyklíčila 3 semena ( 2 už odešly ), z vody jich mám 15.
2. Proč někdy uložené fotky ve formě "knížky" se záložkou "404 File not found" otevřít jdou a některé ne ? Jsou nějak zablokované nebo zazipované ? Právě před chvilkou se mi to stalo. Ne, že by mne to nějak moc štvalo, ale zajímá mne ten rozdíl, protože se na tomto foru teprve zabíhám. Dík za rady.