Re: Lukon Glads
jj, to s tebou souhlasím. Já jsem raději objednávala přes net, dokud měli všechno skladem...
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Prodej hvězdníků » Lukon Glads
Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
jj, to s tebou souhlasím. Já jsem raději objednávala přes net, dokud měli všechno skladem...
a co Tě tam nejvíce zaujalo??
Objednávala jsem kvítka do zahrádky a do truhlíků A pak jsem objednala dvě amarylky, Prelude a Rosalie
jo, Rosalie mě teda taky zaujala
Tohle jsou cibule z Lukon Glads, objednala jsem si čtyři a jedna - Exotic Peacock je napadená spálou :o
Co myslíte, vrátit nebo zachraňovat? :cool:
To je těžká otázka, Já bych si je nechal, vzhledem k tomu, že ostatní tři jsou OK, tak bych tu jednu cibulku nějak přetrpěl.
jj, ty tři jsou ok. Nabídli mi ať tu nemocnou pošlu zpátky a oni že mi pošlou novou... ale nevím, zase platit poštovné... kdyby neměla nasazeno na květ tak ji ořežu a neřeším to, ale je tam zrovna v těch místech květ... tak nevím jestli ho obětovat a zachránit cibuli... Zase když ji nechám vykvést tak aspoň budu vědět že je to opravdu Exotic Peacock :rolleyes:
Evi,ta spála není nikterak tragická,namořil bych,zasypal uhlim a velice bych dbal na to aby se na to misto nedostávala voda.Ale určitě bych nereklamoval,ja si nechal i o něco horší a dnes jsou ok.
Jirko, tak myslíš že to nemám ani ořezávat?? Vrchní suknice jsou dobré, ale uvnitř je to blato. A nejvíc kolem toho květu :rolleyes:
Ne tak to určitě odstraň to špatné.Já myslel že dál už to není.Ty svrcní suknice nařež jen natolik,aby si se dostala k ložisku a vyčisti jej.A pokud by to uvnitř bylo hodně zlé,tak pak ji teprve reklamuj.Hlavne si to zdokumentuj fotkami.
Tak to jó, už jsem se do toho pustila, tak jsem zvědavá kde se zastavím a co z cibule zbyde hlavně nevím co ten květ... jestli ho hned dát pryč a nebo nechat..
pokud to neni moc rozjete Evi, tak mam dobre zkusenosti vzit vetsi kvetinac nastlat tam ubrousky a dat na topeni, narazove sucho se spále nikdy moc nelíbilo
Karen,pokud se ti u Huricane povede dopěstovat tu malou cibulku,tak pokud bude volná,rád ji adoptuji.Resp. vyměním.
Jirko já s tebou budu počítat, ale tuhle mám zamluvenou pro Evču. Víš my jsme se domlouvaly předem, že si každá objednáme jinou , abychm si je pak mohly vyměnit. Tak ,jistě chápeš - ona je na prvním místě.
Květ u Exotic Peacock začal zasychat tak jsem dneska cibuli poslala zpátky do Lukon Glads Snad nová cibule bude lepší
To je mi líto,já jí koupila už rozkvetlou a cibule byla moc pěkná je to krásná amka ještě jí raší druhý stvol.
Držím palce ať ti pošlou jinou zdravou.
Ilonko, taky jsem zvědavá co mi pošlou za zázrak :cool: snad ta nová na tom bude líp
Taky se jich několik budí ale tak moc ne. Nejvíc jde na květ SWEET NYMPH. Jen listy nasazuje SUMMERTIME.
Jenom napíšeš jaká semínka nabízíš a pak je rozešleš těm co o ně mají zájem Stejně tak to probíhá i obráceně, když máš o nějaké zájem ty tak ti budou poslány v obálce
Napíšeš si o ně tomu dotyčnému
Tak další cibulka z Lukon Glads, tentokrát Evergreen se rozhodl kvést Včera ještě nic a dneska už se klube na svět
Děkuji Teď ještě aby to opravdu byl ten Evergreen
Držím palce všechny
A co ta nemocná cibule? Myslím,že jsi ji vrátila.Je něco nového?
Z těch mých z Lukjonu jde na květ jediná a to SWEET NYMPH .Ostatním rostou zatím jen listy, mimo jediné - GERVASE.Ta pořád spí. nedělá nic. Dneska jsem měla venku SUMMERTIME.U té se ukázala na boku cibule hniloba. Nic zlého, ale kus suknice jsem vyhodila. Jinak má 3 kořínky.Dala jsem ji pro jistotu do květináče zeminu jen na dno a dál Perlit.
Karen, tu nemocnou jsem jim poslala zpět tak teď čekám kdy mi pošlou tu novou
Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Prodej hvězdníků » Lukon Glads