Re: Pokec o všem-11
Jirko já jsem na tom se spaníím docela stejně.Jen že mám nějakou tu chřipku a proto se budím.Bolí mě v krku.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Pokec o všem-11
Stránky Předchozí 1 … 9 10 11 12 13 … 16 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Jirko já jsem na tom se spaníím docela stejně.Jen že mám nějakou tu chřipku a proto se budím.Bolí mě v krku.
Jirko, jsem na tom úplně stejně jako ty... spát chodím pozdě a pak stejně čučím v noci do zdi.. Dneska mě taky bolí v krku a mám teplotu... ale do práce musím ikdyž se mi vůbec nechce
Kdyby aspoň chodili lidi ale krize už dorazila tak tam na sebe leda koukáme a čekáme kdo se splete a příjde
no Karen, kdyz jsi zminila dravce, tak teta pry mela strach o svyho psa, kdyz uvidela nejakyho velikyho dravce-udajne luňák...tak psa bafla a bezela domu, pry si vzal nakonec misto psa kachnu..., uz mi padaji vicka, dobrou :cool:
No jo takovej špuntík jako je krysařík toho dravec chytne. Já tenkrát toho dravce zahlídla že se blíží a začala křičet. Kdybych jej neviděla včas tak bylo pozdě na záchranu.
Spát se mi nechce, docela je mi mizerně.Taky mám teplotu,ale zítra mají přijet syn a vnuk opravit střechu,(vítr nám ji načal) a tak mě čeká vaření a t.d. Pepča dostal lázně má nástup v pondělí. Tak už mám naplánované jak budu sázet amky co ještě odpočívají.Na zahradu to zatím nejde.Je tu blato.ale na to sázení se těším,budumít na to klid ...nemusím vařit ...
Karen, chřipku mám právě za sebou. Už je to dobrý, ale ten vir byl nějak moc agresivní. Postihlo to všechny v příbuzenstvu. Jsem rád, že už je pryč.
ty menší ještě nejsou vybarvená
Evi,tak šup do postele pěkně vyhřát a popíjej čajíček a uvidíš v neděli budeš zase fit.
Přeji brzké uzdravení
Evi praktikuju,že pod peřinu dám i hlavu a pak se potím maximálně.potůčky potu mi odnáší vše a všude.Nejkrásnější je když pak jsem zcela obalen mokrem.Zdalipak to někoho zajímá
Je tu dneska nějak mrtvo :cool: Já kašlu jak blázen tak nemůžu spát :/ Ani Karen ani Janka neponocují jako obvykle
Karen ,Helenka seminka Toscy a Sumatry na cestě.Karen doufám že tentokrát dojdou.
Evi balíček je taky na cestě.
Zuzko prosim pošli mi adresu abych mohla poslat v pondělí semínka tobě a Dominikovi zároveŃ.
NEBO PROSÍM JESTLI ZUZKY ADRESU NĚKDO NEMÁ.DĚKUJI.
Poslal som ti Zuzkinu adresu
Jani, děkuji za balíček, už se na něj moooc těším
jojo není zač Evi
Pavle díky.
Edo, právě jsme narazila na to že amarylka Prelude je v sekci Double Hledala jsem ji protože by mi měla zítra vykvést tak jestli tady má své téma... a v jednoduchých jsem ji nenašla tak jsem koukla do plnokvětých a je tam... tak jen aby jsi o tom věděl a případně ji časem přesunul
Zdravím všechny pěstitele . Dlouho jsem zde nebyla ale když jsem pročítala zprávy zjistila jsem , že umíte nařízkovat buxus. Mě se to nikdy nepodařilo. Můžete někdo poradit? Mám závažné problémy zdravotní , čeká mě několik vyšetření a pak uvidíme. ajá to tedy moc optimisticky nevidím ,ale kdybych se náhodou pletla , tak abych mohla zase nastartovat rychle v zahradě . Zatím teď dal manžel první květníky na terasu. Hodně mi toho v únoru pomrzlo. Zatím kvete kočička , krokusy a macešky. Udělala jsem si kratičký film , ale nevím jestli stihnu dát to na yotube. Myška
Mysko nyní se blíží čas kdy je vhodný řízkovat buxus.Používám práškový startér ale známý zahradník používá tekutý startér a tak to s ním také jde a ustřiženou větvičku která právě raší (měkké řízky) asi 10lístků zbavím 2/3lístků a tu část ihned namočim do vody pro zvlhčení aby měl kde ulpět startér a ihned do starteru a ihned do květníku a do polostínu a je to .Pak je dám na zimu ven do záhonu a další rok jsou už samostaný a sázím na místo. Zimosráz je milá rostlina.Zdeněk
Evi děkuji, Prelude už je na svým místě.
Edo, neděkuj To byla náhoda že jsem si toho všimla
Dneska je Edy? Tak to taky přeji Edovi vše nejlepší a hodně trpělivosti s námi
Děkuji moc.
Pěkný, díky.
MOOOC Ti gratuluji, nechť zdraví a štěstí Tě neopouští a též přeji mnoho pěstitelských úspěchů a nejen jich!
Pořád ještě marodím s pořádnou chřipajznou.Dneska je mi ale trochu lépe,horečka mám nižší a tak jsem nakoukla.Jak vidím,právě včas, abych se ještě stihla přidat ke gratulantům,protože propást svátek zrovna našeho Edy to by mě opravdu moc mrzelo. Tak všechno nejlepší a pěkně to oslav.
Zděnku , děkuji za radu a dáváš ještě přez sazeničku igelit nebo petku ?
Myška
Pozdě, ale přece....... Edo všechno nejlepší k svátku a hodně krásných květinek
Mysko Ty myslíš jako se dává přes růže pěti litrovka tak Ty bys chtěla dávat igelit nebo petku? Já nic nedávám.Víš když sem byl v Olomouci na výstavě,tak tam měli zastíněné skleníky netkanou textilií a mě se to zalíbilo a od tý doby jsem přestal bílit a na jižní stěně mi visí netkaná textilie a do jejího stínu dávám tyto řízkovance.Tam oni zakoření a pak jdou ven.
Do třetice děkuji všem za přání. Karen uzdrav se co nejdřív, začíná jaro, zahrádka se probouzí.
Stránky Předchozí 1 … 9 10 11 12 13 … 16 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Pokec o všem-11