301

Re: Pokec o všem-11

Jirko já jsem na tom se spaníím docela stejně.Jen že mám nějakou tu chřipku a proto se budím.Bolí mě v krku. ac

302

Jirko, jsem na tom úplně stejně jako ty... spát chodím pozdě a pak stejně čučím v noci do zdi.. Dneska mě taky bolí v krku a mám teplotu... ale do práce musím  ac  ikdyž se mi vůbec nechce  ac  Kdyby aspoň chodili lidi ale krize už dorazila tak tam na sebe leda koukáme a čekáme kdo se splete a příjde  ab

303

no Karen, kdyz jsi zminila dravce, tak teta pry mela strach o svyho psa, kdyz uvidela nejakyho velikyho dravce-udajne luňák...tak psa bafla a bezela domu, pry si vzal nakonec misto psa kachnu..., uz mi padaji vicka, dobrou  :cool:

304

No jo takovej špuntík jako je krysařík toho dravec chytne. Já tenkrát toho dravce zahlídla že se blíží a začala křičet. Kdybych jej neviděla včas tak bylo pozdě na záchranu.
Spát se mi nechce, docela je mi mizerně.Taky mám teplotu,ale zítra mají přijet syn a vnuk opravit střechu,(vítr nám ji načal) a tak mě čeká vaření a t.d. Pepča dostal lázně má nástup v pondělí. Tak už mám naplánované jak budu sázet amky co ještě odpočívají.Na zahradu to zatím nejde.Je tu blato.ale na to sázení se těším,budumít na to klid ...nemusím vařit  ...

305

Karen, chřipku mám právě za sebou. Už je to dobrý, ale ten vir byl nějak moc agresivní. Postihlo to všechny v příbuzenstvu. Jsem rád, že už je pryč.

eda

306

Mě je dneska jako psovi http://www.celysvet.cz/skin/smile/s3465.gif vzala jsem si v práci dva dny volna tak snad se z toho vyhrabu

307

ty menší ještě nejsou vybarvená

308

Evi,tak šup do postele pěkně vyhřát a popíjej čajíček a uvidíš v neděli budeš zase fit.
Přeji brzké uzdravení  ag

309

Evi praktikuju,že pod peřinu dám i hlavu a pak se potím maximálně.potůčky potu mi odnáší vše a všude.Nejkrásnější je když pak jsem zcela obalen mokrem.Zdalipak to někoho zajímá ae

310

Je tu dneska nějak mrtvo  :cool:  Já kašlu jak blázen tak nemůžu spát  :/  Ani Karen ani Janka neponocují jako obvykle  ab   ab

311 Naposledy upravil: janka (16-03-2012 19:59:22)

Karen ,Helenka  seminka Toscy a Sumatry na cestě.Karen doufám že tentokrát dojdou.
Evi balíček je taky na cestě.
Zuzko prosim pošli mi adresu abych mohla poslat v pondělí semínka tobě a Dominikovi zároveŃ.
NEBO PROSÍM JESTLI ZUZKY ADRESU NĚKDO NEMÁ.DĚKUJI.

312

Poslal som ti Zuzkinu adresu

313

Jani, děkuji za balíček, už se na něj moooc těším  an

314

jojo an není zač Evi
Pavle díky.

315

Edo, právě jsme narazila na to že amarylka Prelude je v sekci Double  ab  Hledala jsem ji protože by mi měla zítra vykvést tak jestli tady má své téma... a v jednoduchých jsem ji nenašla tak jsem koukla do plnokvětých a je tam... tak jen aby jsi o tom věděl a případně ji časem přesunul  ab

316

Zdravím všechny pěstitele . Dlouho jsem zde nebyla ale když jsem pročítala zprávy zjistila jsem , že umíte nařízkovat buxus. Mě se to nikdy nepodařilo. Můžete někdo poradit? Mám závažné problémy zdravotní , čeká mě několik vyšetření a pak uvidíme. ajá to tedy moc optimisticky nevidím ,ale kdybych se náhodou pletla , tak abych mohla zase nastartovat rychle v zahradě . Zatím teď dal manžel první květníky na terasu. Hodně mi toho v únoru pomrzlo. Zatím kvete kočička , krokusy a macešky. Udělala jsem si kratičký film , ale nevím jestli stihnu dát to na yotube.  Myška

317

Mysko nyní se blíží čas kdy je vhodný řízkovat buxus.Používám práškový startér ale známý zahradník používá tekutý startér a tak to s ním také jde a ustřiženou větvičku která právě raší (měkké řízky) asi 10lístků zbavím 2/3lístků a tu část ihned namočim do vody pro zvlhčení aby měl kde ulpět startér a ihned do starteru a ihned do květníku a do polostínu a je to .Pak je dám na zimu ven do záhonu a další rok jsou už samostaný a sázím na místo. Zimosráz je milá rostlina.Zdeněk

318

Evi děkuji, Prelude už je na svým místě.

eda

319

Edo, neděkuj  ab  To byla náhoda že jsem si toho všimla  ab

320

Edo, přeji ti všechno nejlepší k tvému svátku http://www.celysvet.cz/skin/smile/s11954.gif Hlavně hodně zdravíčka a spoustu krásných kvítků http://www.celysvet.cz/skin/smile/s10441.gif

321

Dneska je Edy? Tak to taky přeji Edovi vše nejlepší a hodně trpělivosti s námi  ab   ab   ab

322

Děkuji moc. http://www.sirmi.ic.cz/smajl/449.gif

eda

323

Pěkný, díky.

eda

324

Edo,také se připojuji ke gratulantům.

Jirka

325

MOOOC Ti gratuluji, nechť zdraví a štěstí Tě neopouští a též přeji mnoho pěstitelských úspěchů a nejen jich!

326

Pořád ještě marodím s pořádnou chřipajznou.Dneska je mi ale trochu lépe,horečka mám nižší a tak jsem nakoukla.Jak vidím,právě včas, abych se ještě stihla přidat ke gratulantům,protože propást svátek zrovna našeho Edy to by mě  opravdu moc mrzelo. Tak všechno nejlepší  a pěkně to oslav. 
http://www.celysvet.cz/skin/smile/s9493.gif

327

Zděnku , děkuji za radu a dáváš ještě přez sazeničku igelit nebo petku ?

Myška

328

Pozdě, ale přece....... Edo všechno nejlepší k svátku a hodně krásných květinek  ag

329

Mysko Ty myslíš jako se dává přes růže pěti litrovka tak Ty bys chtěla dávat igelit nebo petku? Já nic nedávám.Víš když sem byl v Olomouci na výstavě,tak tam měli zastíněné skleníky netkanou textilií a mě se to zalíbilo a od tý doby jsem přestal bílit a na jižní stěně mi visí netkaná textilie a do jejího stínu dávám tyto řízkovance.Tam oni zakoření a pak jdou ven.

330

Do třetice děkuji všem za přání.  Karen uzdrav se co nejdřív, začíná jaro, zahrádka se probouzí.

eda