Užitečné: zmenšení fotografie janforman.com rajce.idnes.cz imgup.cz 2i.cz
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Neznámá Amarylka-3
Stránky Předchozí 1 … 9 10 11 12 13 … 17 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
jak dvojče
Jani, to bude těžké najít. Možná Acapulco, ale ten tvůj hvězdník má zřejmě picotee linku.
Edo máš pravdu ta linka tam je ,já si jí vůbec nevšimla až když jsi jí zmínil.(No 4,7 dioptrie to snad omluví)
Neviete niekto poradiť? Už som tu raz diskutoval s Jirkom o tejto odrode, ale na nič nové som neprišiel. Možno by to mohol byť Flair? Susan? Má štvrtý stvol v priebehu 3 mesiacov. Cibuľka dostala teda zabrať. Tento stvol už je však malý a bude mať len dva kvety. Kvet je obrovský cez 20cm a nádherne vonia.
Pavle, já mám dvě odrůdy téměř stejné jako ta tvoje, obě jsou jen s nepatrnými rozdíly a také nevím kam je zařadit. Jednu jsem si přiřadil pod Darling, ale jistota není. Susan to není. Flair je zase červenější.
Sú si veľmi podobné, ak nie stejné. Tá moja celkom dobre prijíma peľ z diploidných amiek, čo je veľmi zaujímavé a nevšedné. Mohol by si na ňu skúsiť opelenie, napr. papiliom.
Ilonko, možná bych to viděla na Benficu
Evi,Elvas.
Jirko, to bych se nezlobila kdyby to byl opravdu Elvas
Tak fajn přepisuju cedulku,také jsem si to myslela,ale chtěla jsem si to nechat potvrdit
Benficu nemám květ má nádherný,tak jsem moc ráda.
No jo no,vypadá to skutečně tak,ale Promisi Evi stejně nemáš ne? Tak to tak ani nevadí.
Promise mám, ale je to takové napůl. Je to obrovská cibule, ale nechce se probrat ze zimního spánku
aáá takto je jiná,já ji nemám,
Tak jestli je to opravdu Promise tak ti můžu dát od ní mimčo
To bych brala ráda.
Je to ona.
Děkuji za potvrzení Mám z ní radost
NÁDHERA ,GRATULUJI
Evčo, je parádní
Teda Evi krása velká gratulace to se ti ulevilo viď
Stránky Předchozí 1 … 9 10 11 12 13 … 17 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Neznámá Amarylka-3