Re: Pokec o všem-12
Tak to je hlavní a co rostlinky, starají se ti o ně dobře?To ale poznáš až sám. Tak se uzdravuj a neloudej se!!
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Pokec o všem-12
Stránky Předchozí 1 … 8 9 10 11 12 … 15 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Tak to je hlavní a co rostlinky, starají se ti o ně dobře?To ale poznáš až sám. Tak se uzdravuj a neloudej se!!
Knečně doma. Týden jsem strávil v nemocnici s operací slepáka. Neměl jsem teměř žádný přístup na internet, jenom přes mobil ale hodně mizerně. Doma mě zatím amarylky povyrostly. Některé i kvetou jako je Supreme Garden.
Ahoj Edo, tak ti přeji brzké uzdravení hlavně že jsi v pořádku a amarylky to přežily také což je dobře.
Nevím jak to děláte že vám kvetou mě se nechystá na květ ani jedna.
Ahoj Edo, hlavne že to už máš za sebou a že je všetko v poriadku. Ilonka - myslím že záleží na odrode amky - niektoré kvitnú 2x do roka pravidelne, iné - ktorých je podstatne viac kvitnú len raz.
Edo tak ty jsi byl ve špitále a my ani nic netušili!! Hlavně,že už to máš za sebou.
Kvetoucí amky ti mohu leda závidět.Moje se teprve vzpamatovávají z útoků krtka a podobně,ale jde jim to dobře. Jen na květ nic .Supreme Garden se mi moc líbí, měla jsem ji už jednou slíbenou,ale nic z toho nakonec nebylo padla za potravu mouše. Kdyby jsi měl navíc mimčo ... měla bych radost.
Pavlíku, mně zatím kvetly v létě jen ty staré bezejmené odrůdy a to předloni jedna dokonce dvakrát.Druhý letní květ byl až někdy v září a ani nestlih odkvést - vzaly jej první mrazíky. letos kvetla jediná amka - Picotee - a to už 8.6.
Pavlíku, tak to mám asi smůlu ještě mi ani jedna nekvetla dvakrát do roka ani jeden kříženeček, které mám také z roku 2010
a mám jich docela dost se ještě neukázal to nevadí už se těším na další sezonu jak krásně pokvetou v zimním období jsou
květy vzácnější a pohled na ně srdíčko potěší
Evi moc pěkný kdepak jsi ho koupila? U nás v Obi ani v zahradnictví amky nemají
Ilonko, koupila jsem ho u nás u zahradníka za 90 Kč
V GLOBUSU mají za 85,-kč
Jani to je dobrá zpráva,ale Globus u nás není
U nás taky není.
Nebreč!! Je tu přez leto malá návštěvnost a pak já si myslím,že to dělá to ,že jsi si dal David jako heslo. A aby ti to nebylo tak moc líto, mně nepřál k svátku niky nikdo a přežila jsem to
Tak dodatečně všechno nej a posílám ti velkou kytku
Moc se omlouvám Dominiku za překlep ve tvémm jméně a za to , že jsem se nepodepsala. Myška
Mám potíž se sem dostat, na nové první straně nemám vstup do jakéhokoliv tematu.
Dostala jsem se sem přez Hystorii.
Ano, máš pravdu, ani mne to nejde. Chýba tam diskusné fórum. Edo to určite spraví.
On se o to určitě pokoušel ,dlouho tu byl a strana se měnila.. zatím neuspěl. No stejně sem nikdo moc nechodí, to jen já pořád nakukuji
taky jenom nakukuju ale přístup mám normální bez problémů
Už je to dobrý
I já jsem se sem dostala bez problémů. Myška
[img]h ttp://img.janforman.com/th/Durmany9.10.8.12015emij.JPG[/img]
Tohle jsem objevila na terase , kde zimuji část hvězdníků. Myška
myško, to je hezké(o: já pravidelně okukuji, jestli něco nepokvete a stále nic.. ale tuhle jsem tam objevila dcerku jednoho ze semenáčků, co se tlačí nějak divně pod slupkou své matky. Semenáčky dávají dcerek vůbec nějak moc, co s tím budeme dělat?(o:
Mně sem nepustil antispam, prej vadná IP.., tak jsem vyplnila tu výjimku a už to šlo(o:
Myško,krása to bude květů!! Co ti to pokvete? Mně už nic dalšího se neukazuje. Ty je máš na té terase i v zimě??nebo je to překlep a chtěla jsi napsat letnění??
Tychi, také jsem už takto rašící mládě - jako by mezi suknicemi matky měla.Zůstalo tak až do prasknutí zaschlé suknice. Dceřiné cibulky od semenáčků nechávám u matky až do chvíle kdy mateřská cibulka rozkvete. Jinak bych nevěděla co nabízím.Už loni jsem svázala mateřskou cibuli i s dceřinýma dohromady a nechala zimovat v novinách. Ani ty nejmenší mimča nezaschly. Docela mě to udivilo.
Ahoj
Zaléváte ještě nebo jste už přestali.
Ivan
Stránky Předchozí 1 … 8 9 10 11 12 … 15 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Pokec o všem-12