Re: Lukon Glads
Tohle má být Amaryllis GERVASE z Lukon Glads. První fotka je včerejší, je vidět, že tmavne, ale stejně ......
Jakou mám naději že se trefili????
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Prodej hvězdníků » Lukon Glads
Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Tohle má být Amaryllis GERVASE z Lukon Glads. První fotka je včerejší, je vidět, že tmavne, ale stejně ......
Jakou mám naději že se trefili????
Hádám, že to Gervase je. Karen držím palce.
Karen, taky držím palečky
Takže Lima,kterou jsem u Koníčka dvakrát reklamoval,už není a vrátí mi za ni peníze.Exotic Peacock,který přišel nahnilý,zakořenil,ale květ uvadl.Takže nebudu vědět,zda je to on.A Flaming Peacock žene jen listy.
Letos je to u Lukon Glads bída
No já bych je nezatracoval,zatím od nich nemám jedinou záměnu a jen tu Limu špatnou.Jinak zbytek ok.
No vypadá na Lemon Star.
Uvidíme, zítra už bude třeba květ otevřený
Já ještě pořád nevím nic jistého.Nejdál je Gervase asi zítra budu chytřejší. Ostatní jsou ještě malé dvě nejdou na květ vůbec.
Letošní záměny :Flamming Peacock(mám Red Lion)
Tak jsem si pročítala vaše názory na objednání v Lukonu a pocity jsou smíšené někdo byl spokojený jiný né, tak nevím zda mám objednat či nikoli. Vybrala jsem si u nich dvě amky mají jich hodně které bych chtěla, ale bohužel nejde to najednou a to místo
není jo panelák je panelák
Ilonko vím přesně jak to cítíš.Hrůza
Ilonko, v Lukon Glads bych se nebála objednat, cibule mají většinou pěkné a zdravé, ikdyž taky se chybička u nich vloudila, ale kde né Když to vezmu kolem a kolem, tak mi tato firma příjde až nejlepší
Evi děkuji, tak objednám
Nemáš zač Taky tam často nakupuji
Je v příspěvku č14.
http://www.lukon-glads.cz/amaryllis-18
Pěkná nabídka Chudák peněženka
Vianoce sa blížia, treba si urobiť radosť.
koukali jste na novou nabidku? Nektere sorty jsou pekne
Spotlight je pěkný ale ta cena 220.
jj tohle puntíkování mě okouzlilo už u President Johnson.Měla jsem ale smůlu u toho mého ty puntíčky docela chyběly .Stejně umřela ale nechala mi dvě mimča. Třeba budou zbarvená lépe.
Tahle je fakt nádherná i bych se nechala zlákat.
koukam, ze jsme se vsimli vsichni na teto odrude
Já už ji vlastním a těším se na květy,ale to je ještě daleko.Zatím spí a spí a spí.
a mels ji od Lukonu?
Dobry den, jsem tu nova. Mate krasne forum, casto sem chodim okukovat obrazky a sbirat rady jak pecovat o hvezdniky. Vsimla jsem si, ze se nekteri z vas zamysleji nas koupi Spotlight. Nahodou mi zrovna kvete, tak jsem si rekla, ze bych vas mohla navnadit,tedy pokud se mi ovsem podari obrazek vlozit. Nekoupila jsem ho u Lukonu ale od Eurbulbu na pozim. Tak je ale uz myslim ted vyprodany.
Aha, nejde mi to, muze mi prosim nekdo poradit jak na to vlozeni obrazku? Dekuji
Ahoj Kamčo, tak tě mezi námi vítám a doufám že se ti bude mezi námi líbit. tady na této stránce jak to nyní čteš, vyjeď až nahoru a klikni na odkaz janforman.com .Otevře se ti tabulka se třemi řádky tam už normálně nahraj ze svých fotek obrázek. Až se ti to nahraje, můžeš vložit všechny nahrané 3 snímky použitím odkazu pod obrázky, nebo vkládat po jednom a to použítím řádku vedle snímku. Zabarvit zkopírovat a vložit pak sem. A to je všechno.
Diky Karen, zkusim to znovu. Nejak se mi to nechtelo nahrat a trvalo to straaaasne dlouho. Myslela jsem si, ze je v tom jeste nejaky jiny trik.
Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Prodej hvězdníků » Lukon Glads