Téma: Pokec o všem-13
Upravil som prvý príspevok v téme H.glaucescens. Vložil som fotku z netu. Edo prosím ťa pozri sa na to či by to mohlo takto nejako vypadať.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Pokec o všem-13
Upravil som prvý príspevok v téme H.glaucescens. Vložil som fotku z netu. Edo prosím ťa pozri sa na to či by to mohlo takto nejako vypadať.
Pavle, je to bezvadný.
Díky Edo. Tak sa dnes, zajtra pobavím a povkladám fotky do tém týchto botanických druhov. Myslím si že to bude fajn. Kto chce vidieť ďalšie fotky z konkrétneho druhu tak si to už vyhľadá sám na nete.
Pavle moc dík,je to bezvadné.
Neni zač. Ešte musím poprosiť Jirku aby to takto nejako spravil v prvom príspevku H.mandonii.
Jeden takový malý poznatek za tento rok.Každý rok vytahuji cibule začátkem ledna aby kvetly.Letos kvůli úspoře místa jsem to natahovala až do května aby kvetly až venku na záhonu a poznatek,nekvetla ani jedna.Takže mi nezbyde nic jiného než zase je začít v lednu probouzet.Jen nevím kam je dám
Zdravím všechny a děkuji velmi , že jste mi drželi palce. Dnes mi při kolonoskopii odebrali polyp a dokonce jsem se na to dívala na obrazovce. Hlavně , aby to bylo negativní. Výsledky přijdou příští týden.Dnes jsem měla klidový režim. Ještě jednou všechny zdravím.
Myška
http://travajz.rajce.net/Videa_zahradka
A ještě něco od Myšky
Chtěla jsem přidat fotky do orchidejí a nemohu je najít.
Myška
http://travajz.rajce.net/moje_pokojove_ … since_2012
Vložila jsem odkaz na filmeček o mých orchidejích. Když bude pršet , kdo je má rád , může se podívat.
Myška
KAREN VŠECHNO NEJLEPŠÍ A HLAVNĚ HODNĚ ZDRAVÍ.
Jani dík! zdravíčko by se docela hodilo
Karen i já Ti přeji všechno nejlepší , zdraví , štěstí a jen to dobré. Myška
Myšičko moc dík
Karenko,také já ti přeji vše nejlepší,hodně štěstíčka a zdravíčka.Také mnoho pěstitelskách a chovatelských úspěchů a moc krásných květů do dalších let.
Karen, taky se přidávám s gratulací a přeji hlavně hodně zdravíčka a štěstíčka
Děkuji tedy i za další přáníčka.
Jestlipak víš Evčo, že máš výročí!! Jsi tu s námi dneska právě 3 roky
Karen,taky se přidávám s gratulací
Helenko děkuji
No vidíš Karen, to mi docela uniklo Hned jdu bouchnout šampaňské když mám takové významné výročí Sice včera ale záminka se vždycky najde
Karen omlouvám se a dodatečně přeji všechno nejlepší a hlavně to zdravíčko
Ilonko dík za přání a vůbec všem gratulantům ještě jednou děkuji že si vzpoměli
a ja nejdodatečněji také všechno nejlepší! hodně zdraví a hodně místa v dalším zvětšování ploch
Mirečku i tobě děkuji za přání Jak se daří tobě v podnikání,?Pomalu budeš uzavírat sezonu ,tak se pochlub.Jo a co mečíky, letos si nám ani neukazoval žádné fotky, nebo jsem něco přehlídla na Superforu? Já je mám ještě pořád v zemi, ale letos mi kvetly mnohem méně než loni.Pokusím se pro ně najít jiné místo příští rok.Ale aspoň jsem neměla u nich tu divnou nemoc.
no letos bylo malo casu-obuvlast zalozeni vinice spolklo hodne casu, meciky nejake mam nafocene, ale na kochani na web to dam tak behem zimy, ted se sklizi co se da, navic jsem si vymyslel 34 hrusni, takze po orbe jeste dalsi vysadba,no je to mazec, ale je fajn, ze uz nemusim nikam daleko dojizdet jako kdysi, meciky Ti poslu zas klidne dalsi, kdyz budes chtit a taky ani nevim co Tva drubez..no uz se tesim na relax:)
No práce je pořád dost. Já dneska teprve sázela jahody na záhon po amarylkách . Sázím to na netkanou textilii a představ si co se mi stalo. Koupila jsem balení o velikosti 3,20 x 5m. A když jsem to rozměřila a nastříhla koukám jak blázen . Vůbec to nevyšlo ono v balíku místo uvedeného rozměru bylo 3,20 x 10 m!!!Tak mám ještě do zásoby. Sazenice mám od srpna nakelímkované ,tak doufám,že jim taková pozdní výsadba vadit nebude.Jsou už zakořeněné.Dřív jsem je vysadit nemohla. Mečíky těch pár co kvetlo teda byli nádherný,jestli máš nějaké navíc...budu ráda.
A drůbež dobrý žádnej úhyn už jsem vyřadila 10 kohoutků .Ty aroukaní zatím nerozlišuji s jistotou .Zabíjela jsem jen křížence po Hempšikákovi tak byli i docela pěkní měli tak od 1,40 - 1,80 kg.
Jen to krmení!!, letos mi tady nikdo neprodá pšenku. Kupuji jen v obchodě a to je za 650Kč.
Slepičky naštěstí nesou tedy jen Aroukány.
no to je prima, ze mas textilii takhle zdarma v balíku
myslim, ze neni na ne pozde,m vzdy je lepsi podzimni vysadba nez jarni-a mas navic jistotu, ze mnohe mohou vykvest a plodit hned nasl.rok, u jarni vysadby je to ojedinele
jinak meciky urcite sklid, je to nutne! no kruty a slepice zerou jak nezavreny-vidim to jak to mizí, mlady kohouty dam mamce pod sekerku, vsak vis, že drubez nejím, chudáci! jinak ted snaska je mizerna-pelichaji
JJ pelíchá to všechno, ale mně nesou nějaký mladý pořád na ko koukám a nechápu to.Snad se vylíhly někde tajně na půdě.Protože prostě takový mít nemám. Já ten čistej chov dala k vnukovi,aby se mi to nekřížilo a teď mi tam chodí několik slepiček které bych prostě mít neměla .Na moje letošní první čistý Aroukany jsou velký a na loňský zase mladý-vajca nesou maličky jako od prvniček .Však to znáš .Kačenu jsem měla jen jednu a taky už je v mražáku. Byl to kačer a měl skoro 4 kg ve 4 měsících .
Neboj,mečíky půjdou ven to vím .Ještě je docela pěkně. Dozrává tam nějaké senínko, ale nebude to nic moc. Kvetl pokaždé jen jeden druh nebylo to čím křížit,tak že jedině samo sebou.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Pokec o všem-13