Užitečné: zmenšení fotografie janforman.com rajce.idnes.cz imgup.cz 2i.cz
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » karelex » Karelex
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Karen mě si napiš na semínka taky. Každé co bude .Děkuji
Do budoucna jestli dorostou semenáčci 249-2012-01)...Papilio + Reticulatum mám 2 kousky .
Pro Pavla jednu.
Karen,spíš až pokud budou mít dceřinné cibulky.
Karen,Elvas jsem již sehnal,a děkuju,že na mě myslíš.Jinak pokud Ti vyjdou křížení s cybistery,tak bych od tebe vzal vše,co bude k mání.Předem díky.
Ahoj Karen,
včera jsem dávala amky na balkon a při té příležitosti jsem ti připravila balíček dala jsem tam všechny mimča co jsem měla a slíbenou Red Lilian i s mimčama, tak si můžeš dělat místo. Co nebudeš chtít, tak někomu dej, nebo vyhoď. Nevím v jakém stavu dojdou, dneska jsem šla s balíčkem na poštu a přepážková pracovnice mi řekla, že odejde až v pondělí, žádný kurz nepřijede, což jsem nevěděla, myslela jsem, že balíček budeš mít už v pondělí, takhle si budeš muset počkat do úterý. Snad to přežijí, amky naštěstí nejsou háklivé a hodně toho vydrží, však ty si poradíš
Posílám číslo balíčku pokud se budeš chtít podívat kde je DR0373819117X
Ilona
No teda to je radostné překvapení .Moc se těším a co jsem dlužná ?? Nebo jak se mám revanžovat?? Zásilku jsem si vyhledala a budu sledovat. Že balíček nedorazí v pondělí je určitě tím, že pátek byl svátek. Na to jsi zapomněla. Ale taky doufám že to rostlinky ve zdraví přežijí. Jednou mi Jana posílala zabalenou rostliny i s květem a došla v pořádku. Fakt pokut je někdo cestou nerozmačne zvládají to amky v pohodě. Udělám jim místečko na okně. Moc dík. Karen
Karen nejsi nic dlužná, budu ráda když dáš vědět jak dojdou a udělají ti radost. V normálním čase kurz odchází i v sobotu, teď jedou v nouzovém stavu, tak jedou s omezením to říkala přepážková a je pravda, že mají i zkrácenou otvírací dobu běžně mají ve všední den do 19.00 a teď jenom do 16.00 a jsou příšerné fronty. Přeji krásný víkend.
Určitě ti dám vědět.
Zatím je stále balíček ještě daleko . Koukám se do sledování zísilky. Zásilka převzata do přepravy. 41501 Teplice 1
Balíček dorazil již je vše zasazeno rostlinky byly v pořádku jen trošku víc zavadlé. Mám za sebou den na ......
Ráno mi kolaboval manžel volala jsem rychlou a čekala co bude. Odváželi jej na kardio tady v Ivančicích. Dopadlo to docela dobře. Zatím tam zůstává, ale nežli jsem se dověděla co bude dál neměla jsem na nic náladu - ale neboj kyti jsem zasadila a nic nevyhazuji. Štěstí je že sousedky dcera na tom oddělení dělá, Pepu poznala a přináší mně informace. No a když jsem ti šla konečně napsat tak jem měla výpadek a nešlo, mi tady ty stránky otevřít. Proto ti píši tak pozdě.
Tak ještě jednou dík Karen
Karen jsem ráda, že je manžel v pořádku a máš dobrou sousedku bude se mu věnovat a hlavně se dovíš informace, nevím jak u vás u nás jsou nemocnice pro návštěvy zavřené. Je moc dobře, že vše dobře dopadlo a držím palce ať se manžel brzo uzdraví a máš ho zase doma.
Tak konečně balíček dorazil po tak dlouhé době vůbec se nedivím, že jsou zvadlé, ale oni se při tvé péči zmátoří
No zvadlé listy ani neměly spíš byly pomačkané a oschlé kořeny, ale je to dobrý při sázení stejně listy zakrátím a tak nepadají. Díky tomu, že je manžel ve špitále mohu tyto čerstvě sázené krásky nechávat dokut tu není v kuchyni na okně. Zatím je manžel stále ve špitále.Monitor na kterém byl celej den připojený stále ukazuje výpadky srdeční činosti. Jinak laborka dopadla dobře. Celkově mi připadal dneska v telefonu již trochu v lepší náladě, ale celkově dokut to srdíčko nepracuje správně ..to moc dobrý není. Tak stále se doptáváme u doktora.. no zatím by tam měl být nejméně do konce týdne. N8vštěvy nejsou tak si jen telefonujeme. ZAtím ahoj a dík že jsi na mne s těmi cibulkami po tak dlouhé době nezapomněla. Ahoj Karen
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » karelex » Karelex