Téma: semenáčky
Zpráva pro Karen, Helenu a Jiřího :
Dnes v 8.45 jsem doporučeně odeslal slíbené semenáčky. Prosím o sdělení, v jakém stavu došly, a protože chci otestovat rychlost České pošty, také kdy jste je dostali. Děkuji - honza39.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » semenáčky
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Zpráva pro Karen, Helenu a Jiřího :
Dnes v 8.45 jsem doporučeně odeslal slíbené semenáčky. Prosím o sdělení, v jakém stavu došly, a protože chci otestovat rychlost České pošty, také kdy jste je dostali. Děkuji - honza39.
Neboj nahlásím ti to hned, jak dorazí.
Budu hlásit .K nám torazí asi za dva dny
Honzo jsou doma a v pořádku, cibulky pěkně kulaťoučké, listy jsou sice polámané ale to nic,stejně bych je zakrátila. Jo pošta mi je předala o 3/4 na 9 hod .Moc dík .
Na pošťáky se můžete spolehnout! Je pravda plno lidí na nás nadává, ale na druhou stranu co by jste si bez nás pačali
já si teda nestěžuji posílala jsem nedávno něco až do Bratislavy a bylo to tam od pondělka do středy.
No vidíš a to je zicina Je pravda na vánoce je to s dodacími lhůtami horší při takovém množství balíků, které si ani nedovedete představit se to stihnout nedá, ale během roku je to v pohodě
Ono to jde z města do města rychle, ale pak. Aspoň v Praze se často neobtěžujou dostat do domu a spoléhají na to, že stejně člověk je v práci a né doma. Mám doma hlídání, do schránky dávám papír, že určitě mají zvonit a stejně se dočkám informace, že adresát nebyl zastižen a pokud mi o to opravdu jde běžím na poštu.
Jasně, když jsem bydlela v Brně - dvojitý panelák,9 ,patro...nikdy pošták nezvonil kdyby na každého zvonil, to by se dole nastál. Nyní jsem v Ivančicích.Městečko maličké, malej baráček.To je o něčem jiném. Poštačka mě zná, ví že jsem doma pořád a tak kolikrát u mne nechá věci i pro ostatní starší lidi aby nemuseli pěšky na poštu....
Karen,díky za zprávu, jsem rád, že Ti to došlo. Snad mohu poděkovat České poště za takový výkon.
Před druhou světovou válkou prý, podle spisovatele Jiřího Muchy, syna slavného malíře z Ivančic, byly doručovány dopisy z Prahy do Paříže také druhý den.
Už jsou v truhlíku a to tady dva snímky: http://karelex1.rajce.idnes.cz/B31c_cas … meniku.jpg
Já měl ve schránce info o uložení na poště,no ale nikdo nebyl doma,tak to beru.Nicméně zítra odpoledne je vyzvednu.Moc děkuji Honzo.
Honzo,balíček včera došel v pořádku.Došel kolem poledne.Děkuji
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » semenáčky