Re: Nabídka cibulek
Evčo,tojsou barvičky.Je krásná...
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Nabídka cibulek
Stránky Předchozí 1 … 4 5 6 7 8 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Evčo,tojsou barvičky.Je krásná...
Potřebuji adresu:
Radka,Janky a JitkaU2.
Příští týden bych to poslala.(cibulku- dala jsem jí název Autey)
Dozráli mi semínka Gilmar ( v mých fotkách ho najdete) -chcete je přidat k cibulce,nebo pokud by měl zájem někdo jiný.
Potřebuji adresu:
Radka,Janky a JitkaU2.
Příští týden bych to poslala.(cibulku- dala jsem jí název Autrie)
Dozráli mi semínka Gilmar ( v mých fotkách ho najdete) -chcete je přidat k cibulce,nebo pokud by měl zájem někdo jiný.
Heli adresu jsem poslala přes imail když mi přibalíš semínko ráda ho skusím vypěstovat
Heli já už posílal máš je obě v sz
Radku ,to já vůbec nevěděla,že jsi mi už adresu poslal.Tam já vůbec nelezu.Jak mi to nepřijde na mejl,tak o ničem nevím.Teď mi to tu mladá ukazovala.
Tak adresy už všechny mám.Jak to nachystám napíšu kdy jsem to poslala.
Neva nic se neděje když tak tu je můj email ale asi tu také někde je ra.cermak@centrum.cz
Potřebuji adresu:
Radka,Janky a JitkaU2.
Příští týden bych to poslala.(cibulku- dala jsem jí název Autrie)
Heli, taky budu ráda za semínka
Evy ty už je máš nabalené - i karen.
Heli dík !Zase bude nějaká zábava.Už se těším na pošťačku!!!
Evy ty už je máš nabalené - i karen.
Heli, díky moc, už se těším na balíček
Evi právě jsem dorazila z baumaxu hádej co jsem si koupila správně cibule am. 3 ks:Allure,Promise a Fairytale cibule jsou jako grepy a docela ujdou i zdravotně ale koupel je nemine.Cedulky na označení mají po 50ks za 55kč. Jinak se muselo hodně vybírat nahnilé nebyly ale spálu měla skoro každá.
Evi právě jsem dorazila z baumaxu hádej co jsem si koupila správně cibule am. 3 ks:Allure,Promise a Fairytale cibule jsou jako grepy a docela ujdou i zdravotně ale koupel je nemine.Cedulky na označení mají po 50ks za 55kč. Jinak se muselo hodně vybírat nahnilé nebyly ale spálu měla skoro každá.
Jani, za kolik je měli??? Pěkně tu sbírku rozšiřuješ Ty tři co jsis koupila taky mám, taky z Baumaxu A díky že jsi se mi mrkla na ty cedulky
Jani, za kolik je měli??? Pěkně tu sbírku rozšiřuješ Ty tři co jsis koupila taky mám, taky z Baumaxu A díky že jsi se mi mrkla na ty cedulky
taky za 189,- tak musím mlčet a holky zatím neukazovat vyfotím cibule a ukážu :cool: :cool: ty cedulky jsou obyčený ale učel splní taky jsem si 1pytlík koupila
taky za 189,- tak musím mlčet a holky zatím neukazovat vyfotím cibule a ukážu :cool: :cool: ty cedulky jsou obyčený ale učel splní taky jsem si 1pytlík koupila
Ale nám je ukázat můžeš .Já tam místo toho Fayritale Green Goodes.Ten Fayritale mi na obrázku připadal jako ten můj Carnival
Ale nám je ukázat můžeš .Já tam místo toho Fayritale Green Goodes.Ten Fayritale mi na obrázku připadal jako ten můj Carnival
Maci, já mám na té Fairytale pět mimin, tak když budeš chtít tak ti jednu rezervuji Green Goodes jsem taky chtěla, ale cibulky tam byly jen tři, a všechny zhnilé
Jani, teď ještě aby byly zdravé Já mám zdravé (snad) všechny až na tu Allure Ta nevypadá moc dobře
Jani, teď ještě aby byly zdravé Já mám zdravé (snad) všechny až na tu Allure Ta nevypadá moc dobře
akorát ta Promise je trošku chycená spálou ale nic velkého tak je už ořezaná a koupou se holky ty dvě byly uplně čistý tak to snad dobře dopadne :cool:
Snad ano, jsou to pěkné odrůdy, určitě se jim u tebe povede
Radku ve středu by měla cibulka dorazit.Je malá tak nečekej žádné zázraky.
jasnačka Heli budu v očekávání
jasnačka Heli budu v očekávání
..........a kruci....
TO je slušná cena né jedna á156,- teĎ jde o to jaké budou :o :o
TO je slušná cena né jedna á156,- teĎ jde o to jaké budou :o :o
Macku tuhle směs tam měl už unoru a je to překvápko není to co je na obrázku :o
Maci, já mám na té Fairytale pět mimin, tak když budeš chtít tak ti jednu rezervuji Green Goodes jsem taky chtěla, ale cibulky tam byly jen tři, a všechny zhnilé
Tak jo Evi,uvidíme,jak Ti vykvete a pokud bude jiný než ten můj,tak mi ho rezervuj
Ve středu jedu do Mostu (mám to 25 km-z Jirkova) tak se na ty Green Goodes můžu mrknout a když budou OK,tak Ti ho můžu vzít a poslat,jestli máš zájem
Macku tuhle směs tam měl už unoru a je to překvápko není to co je na obrázku :o
To se dá čekat.Mě by se líbila ta růžovobílá.....
Holky já jsem na to zvědavá,jak nám vykvetou....
Tak jo Evi,uvidíme,jak Ti vykvete a pokud bude jiný než ten můj,tak mi ho rezervuj
Ve středu jedu do Mostu (mám to 25 km-z Jirkova) tak se na ty Green Goodes můžu mrknout a když budou OK,tak Ti ho můžu vzít a poslat,jestli máš zájem
Marci, jsi hodná, ale už nic kupovat nemůžu Na tu Fairytale si tě napíšu, abych pak nezapomněla, ale budeš si muset nějaký čas počkat než cibulky povyrostou
Stránky Předchozí 1 … 4 5 6 7 8 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Nabídka cibulek