Re: Tosca
krása, hned mám lepší náladu
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » jednoduchý » Tosca
Stránky Předchozí 1 … 4 5 6 7 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
já se taky musím pochlubit - první od Helenky (ještě přijde druhá od Japy )
ta je krásná!!
nádhernáááá :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Prvý stvol som musel odrezať a dať do pohára, druhý čoskoro rozkvitne...
Blahopřeji nádherné Toscy
Pavle, taky nádherný.
Kvety na druhom stvole už sú vyfarbenejšie.
Překráááásná
Moje Tosca je zatím(a asi dlouho bude marod).Ale nehnije,to je dobře.A má i nějaký nový kořínek.
dovolím si ještě jednu fotku, protože jsem nádherou Toscy úplně fascinovaná.
Jirko, moc ti držím palce, abys ji vykurýroval
Pavle, máš ji krásnou!
a tato je koupená díky Janě (japa) - je podstatně tmavší a květy má menší.
chtěla jsem zkusit opylení, ale u této je to nemožné. musela bych stihnout při rozevření květu odstřihnout prašníky ještě před rozpuknutím, protože jinak se blizna vyloženě válí v pylu. dokonce jeden prašník vypadal, jako by byl do blizny vrostlý
Je to nádherná odroda a veľmi sa mi páči farebná variabilita kvetov vrámci jednej cibule. Aj na jednom stvole sú kvety farebne rozdielne. Na fotke dva extrémy (dva rôzne stvoly). Až sa veriť nechce že je to rovnaká odroda. :o Som z nej uchvátený.
Pavle,taky jsem je tak měla.Nevím proč jsou květy různé,ale jsou nádherné
Absolutne perfektná!!!
Je to fešanda gratuluji
Zdravím všechny, přispívám dnes prvně, Evčo máš naprosto úžasnou sbírku amarylek, já mám doma jen 2 a to ještě obě stejné ale dělají mi také radost, jsem v jejich pěstování tak trochu nováček,mám je terpve něco přes rok, ale myslím, že se jim u mne daří. Bohužel z důvodu nedostatku místa jich asi hned tak víc mít nebudu. Pokud se mi to podaří vložím se fotečku pochlubím se. Představte si, že mi ted vykvetla a na jednom stvolu měla 8 velikánských květů, bohužel nešlo vyfotit protože kvetky postupně maximálně 4 najednou. Byla jsem z toho dost překvapená. Přeji vám všem hodně úspěchů a radosti při pěstování hvězdníků. Dana
Jani,krásně ti kvete.Ty moje tatím nic
Dani, moc děkuji za pochvalu Každý jsme začínali s pár kousky a jak jsme teď dopadli Někteří je mají i pod postelí, viď Jani?
takhle vypadá po loňské koupi.Měla jen dva květy a to můžu být vůbec ráda že kvetla,druhá cibule se mi rozdělila a třetí nic
Tosku nemám a je moc krásná . Moc ti gratuluji je opravdu nádherná.
Stránky Předchozí 1 … 4 5 6 7 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » jednoduchý » Tosca