Re: Sprekelia (jakubská lilie)
Jenny víš jak se to říká o těch sedlácích ......
Radošek mi závidí,závidí......
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Sprekelia (jakubská lilie)
Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 6 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Jenny víš jak se to říká o těch sedlácích ......
Radošek mi závidí,závidí......
Že pokvetou no přiznej barvu....
Jo? a já mám zahraniční heč ne ...já ti to přeji fakt
To já taky,heč ..... z NOHEL GARDEN
Díky Radošku
To já taky,heč ..... z NOHEL GARDEN
Díky Radošku
To je legrace, ne? Petr Nohel je z Příbrami.... Ale všechny cibule z Holandska nebo jižní Afriky, takže vlastně jo...
T.
Super,mi jsme menší
Poraďte mi dostala jsem cibulku sprekelie a má u sebe jednu menší mám ji odlomit a zasadit zvlášť nebo nechat u velké a zasadit spolu? :o :lol:
pokud je jeste mala tak ji nech u mamy a az v dalsim roce ji oddel...
Já o téhle rostlině nic nevím, ale našla jsem si v Guglu na ni odkaz a tam píšou ,že ve vhodných podmínkách tvoří spoustu cibulek,ale ty že se nemají oddělovat a nechat u matky i několik roků.
Tak ti to píšu.
Já o téhle rostlině nic nevím, ale našla jsem si v Guglu na ni odkaz a tam píšou ,že ve vhodných podmínkách tvoří spoustu cibulek,ale ty že se nemají oddělovat a nechat u matky i několik roků.
Tak ti to píšu.
Karen díky jdu jí zasadit
Tak ti to píšu.
Viděla jsem, že je teď prodávají v Hornachu na stojanu cibulovin a taky čistě bílý Křín - obrovské cibule.
pokud je jeste mala tak ji nech u mamy a az v dalsim roce ji oddel...
Miro díky shodli jste se s Karen hned jde do hlíny :rolleyes:
Viděla jsem, že je teď prodávají v Hornachu na stojanu cibulovin a taky čistě bílý Křín - obrovské cibule.
Včera je prodávali i v Intersparu, za 89 Kč, malé cibulky a navíc celé shnilé :lol:
Holky nejste samy, mě už také raší. Myslel jsem, že budou zmrzlý ale naopak, májí se k světu a myslím, že jedna bude kvést.
teda EDO :mad: :cool:
Mám jí pár dní a taky už vystrkuje růžky
Jé to bude kvítků
Taky jsem si koupila v Lukon Glads Sprekélii, zítra dodám fotku Cibule přišla zdravá, celkem velká Chtěli za ni 60 Kč
Evi taky jsem jí koupilamámjí asi14 dní a už pěkně roste má 8 cm jak se tady dozvím o něčem takto hned sháním nepřestanu a nepřestanu. A vypadá to že všechny 3 cibule z Baumaxu maj spálu zatím ale květní stvoly rostou tak nevímjestli je mám vyndat a léčít nebo zatím nechat být.
No vidíš Jani,máš rovnou dvě
Tu jsem koupila v Globusu asi před 3 tydny a takhle pěkně jde
super já nic jen listy :o
Taky ti pěkně roste aspoň něco z těch koupenejch já si říkám že zdravé budou snad jen ty co si vypěstujem sami co koupiš tak je nějak postižený
Nic si z toho Radku nedělej, mě u Sprekelie rostou taky jenom listy :mad: :lol: :o
Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 6 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Sprekelia (jakubská lilie)