Užitečné: zmenšení fotografie janforman.com rajce.idnes.cz imgup.cz 2i.cz
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Hvězdník od souseda
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Ten je teda krásnej, vůbec by mně nevadilo,že je noname
Jani je super taky mám asi od Macka bílej se žilkama možná ale chceš mi říct že soused ho má ještě doma ???
Jani, souseda ukecat a amarylku odkoupit Je krásná
Pan soused jich má víc, z toho dva kvetoucí. Nemohla jsem mu přece odnést v době květu takového krasavce. Ale připravuju si půdu
No luxusní..... !!! :rolleyes:
Jani, kdyby se ti podařilo vyptat mi maličkou cibulku, tak bych ti byla nesmírně vděčná Klidně pošlu sousedovi nějakou moji.. na výměnu.. nebo odkoupím
Evi, pan soused měl v květináči jednu obří a jednu malinkou. Přesazovat bude prý možná na podzim, tak se pak znovu zeptám. Je opravdu krásný. Jana
Tak je tu ještě jedna možnost ....Jani ...pokud není v patře tak bude mít otevřené okno a ....
Bydlí ve druhém patře a navíc je moc hodný. Takže se budu raději řídit heslem - kdo si počká, ten se dočká.
Ten je teda opravdu špičkový, kdyby třeba dovolil nechat udělat semínka, věřím že se ti to časem podaří a postupně se dostane do našich sbírek. Karel
Jani ten amarylis je opravdu špičkovej stálo by zato ho dostat do sbírek
Jani, tak uvidíš, třeba se do podzimu urodí ještě jedno mimčo Je to fakt nádherný kousek
Na to opylení se rozhodně zeptám. A pokud se mi podaří něco získat, budu na vás myslet. Vím, že ve vás vyvolává určitě stejné nadšení jako ve mně.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Hvězdník od souseda