Re: Pestovanie zo semienok
Jani, ty semínka máš zaseté teprve pár dní,néé?? To mají ještě spoustu času
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Pestovanie zo semienok
Stránky Předchozí 1 … 5 6 7 8 9 … 15 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Jani, ty semínka máš zaseté teprve pár dní,néé?? To mají ještě spoustu času
To jo ale já si vtomhle stadiu moc nevěřím :o :o když jsou už vidět tak je to jiný Tu Fairytale jsem oloupala 1 slupku a je pod ní čistá už je v Previcuru uděla jsem foto pěd a po tak je za chvíly stáhnu :o :o
V Praze teď leje jako z konve, ale to sem nepatří, Evčo, myslím že je to další tvoje prvenství, včera ty čtyři stvoly, dnes ukázka tvých semenáčků. Moc ti fandím, vzalas to za správný konec a hlavně včas, na nic nečekáš, jestli snad ti holanďani nezačnou posílat zdravé cibule. Za chvíli dám příspěvek, jak dopadla včera představená cibule od PETRO právě z Holandska. Karel
Díky moc Karle Ale takových je nás tady opravdu víc, všichni se snažíme Akorát nevím kam všechny ty semenáčky dám Už teď bojuji s každým volným místem
Karle nestraš nás s tím Petro já tam mám tři cibule a tři Cany objednané
Evčo.....teda Ty jedeš-gratuluji Ti
S tím Perto začínám mít dost obavy
Pěkný jesličky
Tak jsem dnes opýlil Minervu -Blushindem a obráceně co zase z toho bude ??
No a já opylovala Machalu (dva květy) Carnivalem a obráceně....... :cool:
Kam se na vás hrabe Mičurin Ten by čučel
Copak Mičurin,ale Mičurinec...ani se tu neobjeví
A co jste vy? Mičurinci jak vyšití
já jsem také pylovala - všechno, co mně zatím kvete - křížem krážem
kolibri Fanfare, Giraffe a Evergreen
jak říkal Mirek - Holanďani, třeste se!
Mě jde na květ deset cibulí, to budu poletovat od jedné k druhé jako včelka
Taky budu mít na co koukat pokvete mi jich 6
Evi myslím že keď dopestuješ všetky tie krížence tak sa Holanďani môžu schovať!!! Ja ti však závidím to že máš priestor na pestovanie... Opeľoval som aj ja tak ak sa zadarí rád ti pošlem aj z mojich semienok.
Pavel
Pavle, ono toho místa taky rychle ubývá Když budeš semínka mít, tak určitě pošli Za chvilku půjdou cibule ven tak bude místa dost
Tak mi môžeš poslať adresu na mail kde ti ich potom pošlem. Hneď keď semienka dozrú hodím tu info.
Pavel
Dobře, jdu na to Zatím to vypadá nadějně, brzy by mohla být semínka dozrálá
Sú to Tres chiq, Exotica,Sweet Nymph a Neznáma2 - 2a z mojho albumu na Sydney.
Pavel
Pavle, máš nádhernou sbírku amarylek Moc krásné odrůdy Mail jsem ti už poslala Máš v albu amarylis Blossom Peacock, ten jsem si taky koupila, už mu vykoukl květní stvol, tak doufám že mi poslali správnou odrůdu
Ano už ho mám, dík. Tiež som sa zbláznil s opeľovaním a opeľujem čo sa dá. Blossom Peacock je krásna odroda - určite ti nádherne zakvitne. Kúpil som ju aj svokričke - bola z nej nadšená. Veď ja budem mať od nej zase tú Maguire´s Envy + mimčá.
Taky doufám že to bude Blossom Peacock. A ty opyluj o 106 Taky budu, jestli pak budeš chtít semínka tak pošlu
Dobre budem, celkom ma to baví, len neviem kde to budem potom všetko pestovať. Ale zase keď si človek uvedomí čo za mišung z toho môže vzniknúť... paráda.
Pavel
No krása Pavle Krásně ti to roste Jaké to jsou druhy?? Holanďani se opravdu můžou začít třást
H.aulicum, H.blossfeldiae, H.calyptratum, H.glaucescens, H.morelianum, H.psitacinum, H.striatum.
Pavel
Tomu říkám sbírka Já z těch co píšeš mám akorát H. aulicum a H. striatum Pokud by jsi měl potom prosím prosím maličkou cibulku od těch ostatních tak bych měla obrovský zájem
Jasné. Len dúfam že sa im bude dariť. Z Calyptratum mi padli raslinky a zostala iba jedna , ale mám 2 klony takže dohromady ich je viac.Ja by som ich toľko aj tak nemal kde pestiť. A ešte budú krížence...
Viem že máš striatum - mám oň záujem - počkám si. Ten moj je striatum "Saltao" - iný klon.
Pavel
Stránky Předchozí 1 … 5 6 7 8 9 … 15 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Pestovanie zo semienok