Užitečné: zmenšení fotografie janforman.com rajce.idnes.cz imgup.cz 2i.cz
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Zahradnictví Tomáš Petro
Stránky Předchozí 1 2 3 4 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
jo tak to číslo tam mám taky
Tak mi došla dnes jedna cibule Anthea a ty Cany cibule je zdravá a velká má dva listy a stvol na květ
Hurá...to jim to trvalo
Tak to já mužu taky čekat balik každy den
No Marci hurá ale já mám jen jednu cibuli a ty dvě nic no ale v katalogu to je napsané že posílají až na podzim ale všechny objednávky potvrdily šmejdi
Vy mě děsíte já mam obj.Veru a Antheu to je teda napnelismus
Marci mám nafocené ale nejde mi to dnes nějak rozpohybovat tak zítra a cany super jsou úplně jinak balené i s obrázky uvidíš
a ty podzimní jsem si obj. všechny nevím akorát kde budou holky zimovat asi semnou v ložnici
no já to musím nějak vymyslet pokud pošlou na podzim zbylé dvě tak si asi jednu přiobjednám ať jsou tři :lol:
Já nerozumím tomu objejdávání na podzim .To bude jak? To vám přijde a dáte je zimovat a budete čekat až do Vánoc nežli je dáte do země na probuzení?? To by bylo strašně na dlouhý čekání.
No je to tak Karen bohužel ale potvrdily objednávku aniž by varovaly a já se tak těšil
Já taky nevím,ale píšou,že jsou mrazuvzdorné....tak že by na zahradě :rolleyes:
Tak na zahradě bych to neryskla ,ale když jsou jedovaté třeba by vytrávily všechnu verbež co nám v zimě požírá cibulky
Rady a to už nešlo změnit na nějakou jarní odrůdu?
Mrazuvzdorné to bude ulet uvidíme jestli vůbec dojdou
No ale to tam fakt píšou.Já na to taky čučela..... :rolleyes:
To jsem si ani nevšimla ale je to pěkná blbina hlavně ať dorazí a já si je budu hýčkat v obýváku :rolleyes: :rolleyes:
a ty podzimní třeba vykvetou na vánoce
No uvidíme....
Přesně tak,pokvetou na Vánoce
A nevím proč by někoho měli varovat,že je pošlou až na podzim. V katalogu je jasně napsané"podzimní" a tak je pošlou na podzim,já s tim nemám problém. :cool:
Já jsem dokonce ráda když jsem spočítala kolik už jsem vydala tak musím brzdit a to má přijít ještě jedna zásilka
Já chystám velkou objednávku v prosinci z Holandska
To je nad moje možnosti a z čeho budeš objednávat že by se človíček aspoň podíval
Robe, proč zrovna v prosinci?? Taky chci objednávat z eurobulb, ale sama si na to netroufám :o
Tak jsem koukla na stránky eurobulb taky bych si vybrala a cenově to je docela přijatelné kdyby někdo dělal objednávku tak bych se přidala kdyby to šlo :cool: :cool:
Evča: protože teď už je docela pozdě a mají to docela přebrané
Ale možná objednám ještě letos
Robe, tak prosinec je taky ještě letos Pokud by jsi chtěl spojit objednávky tak dej vědět
Taky bych se přidala pár euro snad schrastím dejte vědět
Stránky Předchozí 1 2 3 4 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Zahradnictví Tomáš Petro