Re: Nabídka semen
Jitko mě kvete Benefica a pyl si schovávám.Zítra ti mohu poslat čerstvý.Cibulku mám v práci,tak ti to odpoledne pošlu.helena
Adresu mám
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Nabídka semen
Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 … 17 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Jitko mě kvete Benefica a pyl si schovávám.Zítra ti mohu poslat čerstvý.Cibulku mám v práci,tak ti to odpoledne pošlu.helena
Adresu mám
Radku ak by ti zostali nejaké semienka mohol by si mi pár poslať?
Pavel
jejda já je poslal všechny Evči a Lence já tu o nich tolikrát psal a nikdo se neozval :cool: je to Minerva možnás kolibříkem nebo sama se sebou to nevím protoýe jsem musel dát dva pryč a nevím které dva tam zůstaly
Nevadííí
Začíná vysévání semínek a tak se bude možná někdo chtít inspirovat z mnoda videí, které jsou na tomto odkazu. Většina o něm ví, ale co kdyby ne? Tak hodně semenáčků přeje Karel
Marci napiš si mě do fronty, brala bych všechny.Děkuji
Pavle,semínka jsem poslala tak asi v úterý dorazí.
Budou mi postupně dozrávat další ,tak si tě napíšu a budu ti automaticky posílat.
Macku počítaš se mnou?
Helenko ďakujem,ďakujem,ďakujem... Ak chceš ja ti budem tiež automaticky posielať tie moje
Pavel
Pavle tak se s holkama domluv já poslal každé po jednom celém semeníku pomalu půl obálky tak ti pošlou já kdybich věděl tak jsem mohl poslat každému ale nikdo nepsal a já si nenechal nic protože ze semínek neeee mám pár doma od Karen ty jdou a už i Gilmar vyrazil ale já na to nejsem .....
Radku nerob si starosti... zato ja budem mať semienok až až. Ale mňa to baví čakať či z toho niečo bude.
Pavel
Pokud by nejake to seminko zbylo,byl bych za ne vdecny. Predem diky.
Karen ja by som si nejaké zobral z Minerva X Tropical Orange a Trop.Orange X Dancing.
Ak by si chcela, môžem ti potom poslať aj ja z mojich. Napíšem ti na mail moju adresu, aj ty pošli zase tú tvoju. ďakujem
Pavel
Pavle, jesti chceš tak ti nějaká ta semínka od Radka pošlu, a nebo je zasadím a pošlu ti pak několik cibuliček, záleží na tobě
Jo a opyloval jsem Girafe,tak jestli z toho neco bude,tak dodam.
Karen, už se těším na semínka, já se myslím moc připomínat nemusím
dj.joop: kdyby se zadařilo a zbyla ti nějaká semínka Giraffe tak ráda adoptuji Taky budu mít semínka, čekám je každým dnem, tak dám vědět
Evi tak ich zasaď, nech toľko necestujú. Potom by som si zobral. Dík. Aj ja budem posielať - vypadá to na ut,str.
Pro Evča: to se vi,ale nevim jesti 100 pro budou,mam ji totiz ve vaze,protoze mamina cibule se leci. Ale snad to dopadne. Co jsem slysel,tak se to uz mockrat podarilo.
Dobře, nasadím je a pošlu později, nejspíš asi v létě až je budu přesazovat. To se pak domluvíme Poslala bych ti pak i ty ostatní moje křížence
dj.joop já se taky hlásím kdyby s té Giraffe něco bylo ráda nějaké přítulím
dj.joop: já jsem odřízla dva stvoly z Benficy,protože jsem ty další dva opylovala tak ať to cibule přežije Ty uřízlé mám taky ve váze a opýlené, tak uvidíme jak to dopadne
Ja beru vsechno,mista mam habakuk a klidne napestuju a pak poslu cibulky.
To se hlásím ocibulky raději za prvé nemám skušenosti se seminkama a za drhé je u mě problém místo
Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 … 17 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Nabídka semen