91

Re: Nabídka semen

A kdo by chtel,tak mam hafol Baby Star a od strejdy nejaky biloruzovy Noname.Na podzim podaruju rad.

92

Sem to chtěl Pavle napsat ona se Evča určo rozdělí s Karen a když ti bude posílat....no Evi máš tam toho půl obálky skoro tak si je užij   ae  ae  ae

93 Naposledy upravil: janka (04-04-2010 15:28:09)

dj.joop cibulku beru jakoukoli mimo Baby Star tu mám od Evči an  snad budu na podzim už taky něco mít tak pošlu an  an

94

No tak to ti Radku moooooooc děkuji  ab  ab  Už jdu dělat místo  ab  ab  ab

Dj.joop: Baby star mám taky spousty, ale bílo-růžový bych si od tebe ráda vzala, na oplátku můžu nabídnout cibulku Florris Hekker  an

95

Jdu do toho

96

dj.joop:brala bych oboje -já mám místa dost.

97

Evčo pošlu všechny tři s tím třetím jsem ani nepočítala je to z tý léčený hnijící cibule. Část podpučí roste a má kořeny a druhá část hnije. Ještě má jeden semeník tak až dojde zase ji přesadím a kouknu co to dělá.Naposledy jsem ji měla venkuzrovna když kvetla Měla 4 květy ale dochovala jen dva semeníky jeden odpadl a poslení jsem ani nedělala.

98

Nabízím Červená 4( je to klasická ) křížená s Charismou

99

Heli, ja by som chcela tú čistú charismu

100

Heli, nevím jestli se musím hlásit nebo se mnou automaticky počítáš?? Já mám zájem o ta křížená semínka, červená + Charisma  an

101

jjHeli já bych brala obě jestli ti zbyde.

102

Napsala jsem si vás holky.
Pokud má ještě někdo zájem ať se ozve,klidně na mejl.Musím jít na kafé.

103

Pro Helena:pocitam s tebou na podzim urcite poslu. A seminka beru taky.

104

Heli mam se připomenout?

105

Také bych brala nějaké cibuličky se semínky nemám zkušenosti a nerada aby mi zašly.

106

Také bych brala nějaké cibuličky se semínky nemám zkušenosti a nerada aby mi zašly.

107

Jestli jsem já ta Lenka, co jí Radek zaslal semínka (zatím nepřišly), tak klidně někomu část pošlu .

108

Jinak stále platí, že velice ráda adoptuji přebytky semínek i cibulek

109

Myslím že sa tu rozbehlo semienkové šialenstvo. ab  ab  ab

110 Naposledy upravil: Radek (05-04-2010 14:23:15)

Leni ale já ti je slíbil a nezapomínám ale posílal jsem je v pátek bohužel jsem v takovém fofru že jsem si to ani neuvědomil máš toho také půl obálky  ad

111

Pavle ty nic?

112

dj.joop  - napiš mi na mejl adresu.

113

Helena ak ti čosi zostane môžeš mi poslať. an

Pavel

114

Dobré ráno už mám v tom trochu zmatek nevím kdo chtěl semínka napsala jsem si Evču a Lenku jestli ještě někdo má zájem pošlete adresu děkuji

115

Pavle ,omlouvám se až jsem slezla dolů od počítače,tak jsem si vzpoměla že jsem ti psala že automaticky ti budu posílat.
Mám děravou hlavu,takže se raději hlas.To víš ta skleroza.

116

Ilonko,nevíš jestli jsem se taky nehlásila?kdyžtak si mě napiš.Děkuji.

117

Radku, to bylo jen konstatování. Přes ty velikonoce je pošta zabržděná, jen jsem si nebyla jistá, jestli jsem to já a kdy jsi to posílal.
PS. Včera jsem dostala 2 amarylky od sousedky(prý červená a růžová, ale letos už nepokvetou a nekvetly).Stály u popelnic, a když mě sousedka viděla, prý jestli nechci 2 klívie. Že je dostala v práci od kolegyně a nechce je.Tak jsem je adoptovala. Jsou trochu zanedbané, ale za rok uvidíme.

118

Tak to se mě stát nemůže abych takový poklad našla u popelnice.Je vidět že sousedka není milovník květin.

119

Není to tak hrozné. Spíš má pár vybraných a o ty pečuje.Zase může otevřít okno. To já mám kdeco, a k oknu aby ses probojovávala. A očas něco zahubím. Dle muže mi nejlíp rostou ty, co si jich nevšímám.Mám je ráda, ale chybí mi zelené ruce.Moje máma má v celém bytě 6 kytek, ale skvělých. Té by rostly snad i bez hlíny a vody.

120

Karen, kdyby ti zbyla nějaká semínka Minervy, tak se také hlásím. děkuju.