Re: Foto amarylis-skupinka
Edo, keď človek vidí takúto nádheru... nieje čo dodať.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Foto amarylis-skupinka
Stránky Předchozí 1 … 8 9 10 11 12 … 19 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Edo, keď človek vidí takúto nádheru... nieje čo dodať.
Komule,Pavle,Edo........to je nádhery
Karen taky jsem stěhovala,ale zatím se drží
Teda komule,Pavle Edo.....nádhera
Komule napiš si mě do fronty.helena
krásný moc krásný
Pavle, ta Nympha je prostě nádherná. asi do ní příští rok půjdu. také do Trés Chic a kandidátů je mnohem mnohem víc, než místa a peněz...
Karen, já je nikam nepřemísťovala a šel jeden za druhým
mrkla jsem na tu tvojí Benficu, můj mně přijde ještě tmavší - jak jsem psala - téměř černé pruhy uprostřed okvětních plátků. také se mi zdá, že ta tvoje má v hrdle světlou skvrnku - je to tak?
Edo krása! řekni mi, prosím, ta tmavě červená vpravo - co je zač? připadá mi skoro totožná s mojí "La Paz". jaký je tvůj názor?
Děkuji všem za chválu. Komule, nevím co je to za odrůdu ta tmavě červená. Také se dají těžko určit. Květ má 14 cm v průměru. La Paz je ale cybister, a ten vypadá úplně jinak.
Mě teď půjde do květu taky jedna hodně tmavá červená "Black Pearl", mám ji od Koníčka.
Edo, ten můj tmavě červený je záměna - měla jsem objednaný La Paz a vykvetlo toto. jen jsem myslela, že bych věděla, co vykvetlo...
Tak to vše vysvětluje, a já hledal La Paz v tvojí fotogalerii a samozřejmě jsem žádný nenašel.
Helenko, napíšu si tě, ale nevím na co - myslíš na křížení těch dvou? to je ještě hodně daleko a moc tomu nevěřím, že se podaří. pokud ano, budu určitě informovat.
no jo, fotogalerii hodně flákám, ale La Paz tam letos nebude, to už je jistý
Jestli ta moje La Paz vytvoří cibulky, tak jsou Tvoje Emerald a Lima se už snaží, nechceš třeba je? :rolleyes:
Nadhera, vsem to krasne kvete...! Tres Chic je nadherna Pavle, taky po ni pasu....Edo, taky krasna kochacka, moc se mi libi jak jste poresil ty lepove desticky-mam na mysli uchyceni desticek. Budu se inspirovat. Komule, muze to byt Benfica, ale taky Black Pearl jak tu psala Rita a nebo ja od nich objednavala Red Pearl i La Paz-stejne jako ty. Tak snad se nespletly a nesouply tam treba dvakrat Red Pearl-misto La Paz. Me zatim z tech osmi kvetla jen Exotica, Exotic Star, Novella a na zbytek cekam. Z Exotica jsem docela odvazana-je nadherna....
Jiřinko, jsi strašně hodná a veliká pokušitelka! tak jo, chci, ale budu se cítit dlužníkem a nevím, co nabídnout na oplátku... třeba se něco do podzimu najde (nebo narodí )
holčičky moje, vy jste to trefily!!! je to určitě Black Pearl. děkuju děkuju
Komulko, Pavle a Edo, musím také sklonit poklonu a pokochat se krásou vašich skupinek, jsou nádherné. Karel
Pavle je nádherná
Edo té tvé skupince nemám slov prostě je vidět odborník tleskám
Já už se jen tiše kochám.A trochu závidím.
Všechny skupinky jsou moc krásné
Komule je mi jedno jestli to budou kříženci,nebo nekřížené.Chtěla bych si zamluvit i semínka od té tmavě červené.Mám Benficu a myslím ,že ta tvoje je ještě tmavší.Prostě nádhera.
dovolím si přidat dnešní obohacenou skupinku - rozkvetla mi night star a to poupě je charisma
Helenko OK, píšu si.
Evi, krásná skupinka, povedla se ti
Komule není co dodat tleskám
Krásna skupinka.
Kráááása Komule
Stránky Předchozí 1 … 8 9 10 11 12 … 19 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Foto amarylis-skupinka