Re: Pestovanie zo semienok
Ale jsem Jestli to vyjde, tak ti obojí pošlu příští týden v úterý
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Pestovanie zo semienok
Stránky Předchozí 1 … 8 9 10 11 12 … 15 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Ale jsem Jestli to vyjde, tak ti obojí pošlu příští týden v úterý
Evi a mne môžeš poslať semienka hocijaké hocikedy.
Myslím, že aj tie moje semienka by mohli byť budúci týždeň (možno aj skôr) - pekne žltnú semeníky. Tak budem rozposielať.
Pavel
Pre Janku : Jani ak budeš chcieť nejaké semienka pošli mi prosím svoju adresu, dííík.
Pavel
Evi taky bych brala semínka od té bíločervené.Děkuji
Pavle, s tebou samozřejmě počítám, ty se hlásit ani nemusíš
Heli, taky bych ti písla na mail Mám jen jeden semeník, ale snad jich bude dost
Pavle adresu jsem poslala.Díky
Kdyby mel kdokoli navic seminka cehokoli,tak bych byl za ne neskonale vdecny,rad se s tim piplam od mrnousu,pak ma clovek vetsi radost,kdyz to konecne vykvete,a hlavne je to kolikrat na prekvapko.
Ja bych na podzim podaroval ze 20 cibulek Baby Staru,ted uz je to vsechno v hline a byla by to skoda presazovat.
dj.joop: semínek bude dost, neboj Jakmile dozrají tak dám vědět
Evčo, děkuju moc za všechno - i za recept - a těším se na poštu!
Ve vodě mi semínka hezky pouští kořínky, ale chtěla bych si pár věcí ujasnit.Až budou mít semínka ještě i lísteček, přesadím je do půdy. Trochu se bojím, jak se budou ujímat. Některé rostlinky při přechodu z vody do hlíny mají trošku problém, pokud už mají větší kořeny. Jaké s tím máte zkušenosti?
Evi ty jsi ale semenářka
No to ti Jani pěkně děkuji
Jestli ti to všechno uzraje a pak vzejde tak to může cizina zabalit a to nejsi sama když to sleduju tak kdo má ruce tak opiluje
Jani, takových je nás tu opravdu spousta A to je dobře, protože jinak se ke zdravým cibulím asi nedopracujeme
A tak budeme všichni opylovat a pak vyměňovat
Zase mi nejde sklad obrázků
Taky mi sklad zlobí stahovala jsem do identifikace a šlo to až na po třetí :cool: :cool:
Už to jde, sláva
Vykvetla mi Night Star, tak se mrkni
Pavle, semínka dnes v pořádku dorazila, moc děkuji Jakmile dozrají ty moje tak ti je taky hned pošlu
Helenko právě před chvílí dorazila semínka v pořádku moc děkuji už jsem je zasadila
Evčo a co ty odemne došly ti? Ostatním už většině ano.
Karen ,Pavle semínka dorazila vpořádku.Děkuji.
Jo Karen, promiň, zapomněla jsem ti napsat Semínka dorazila včera v pořádku, moc děkuji
Pavle, moc děkuju, semínka dorazila
Evčo , moc děkuji za fotky jsou pro mě moc důležité. Zatím mi baculatí 3 semeníky , stvol zatím drží a já si držím palce aby semena dozrála. Ráda se pak o ně podělím. Mysli na mě , kdyby Ti nějaká přebývala.
Jestli mi rozkvete CLOWN tak budu také opylovat. Nevím ale jak se semínky pracovat. Tady jsem našla , že se musí dát do vody, ale na jak dlouho a co pak?.
Myška
Myško, to víš že když budu mít semínka, tak ti nějaká pošlu Já semínka nedávám do vody, já je dávám hned do výsevního substrátu, zaliju, přikryji sáčkem a už jen čekám
Semínka namáčím jen když nevím jak jsou stará
Pokud vím že jsou čerstvá tak rovnou do substrátu
Taky mi jde na květ Clown, ale ještě si počkám, stvol má teprve asi deset cm
To jsem Jani ráda že tito roste
Do květu ještě daleko tak mi drž palce
Stránky Předchozí 1 … 8 9 10 11 12 … 15 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Pestovanie zo semienok