Re: Nabídka semen
Ta neznámá je na Pokecu pod číslem 465.Jesli bude dost semínek tak pošlu už mám nějaké zájemce.Jsou to první semenáčky tak nemám ani potuchy kolik můžou mít semínek.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Nabídka semen
Stránky Předchozí 1 … 6 7 8 9 10 … 17 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Ta neznámá je na Pokecu pod číslem 465.Jesli bude dost semínek tak pošlu už mám nějaké zájemce.Jsou to první semenáčky tak nemám ani potuchy kolik můžou mít semínek.
Ilonko,mysli i na me prosim.
Onka, ak budeš mať poteším sa ak nebude dosť že mi neostane nič sa nedeje...svet sa nezrúti
dj.joob na tebe myslím adresu mám
Heli dík už se těším na další sázení. Teďka přiložím fotku Picotee x Picotee od tebe Sázené byly 19.1.vzešly 15.2.(jedno už 30.1.).Teďka se ukázal u prvního třetí lísteček.
Zároveň pro Lenca 1010, takhle je mám zasázené já. Po vysetí jsou ještě přoklopené horní částí petky. Moc se mi tenhle způsob líbí a je to vhodné i kvůli místu.Je to dost hluboké atak netřeba pospíchat s přesazováním tyhle jsem teprve včera odkryla
Evčo!!tohle je Hipeastrum Striatum a právě mu roste taky třetí lísteček. To by měly být stejně staré jako ty od Helenky ze semínek? Je to možný?Já jej mám od 21.1.
Karelex krásně to roste,kdyby byla nějaká malá cibulenka byla bych moc ráda
Jo a ještě k tý zemině. Já dávám do tý petky do spodu normální kupovanou zeminu z červenýho pytlíku a nahoru ten pro výsev semen. A semínka rozložím nahori a zlehka zasypu.
Cibulky z těhdle miminek buduou nejdřív na podzim a to jen tam kde je budu mít přeplněné a budu je muset rozsazovat.Pak to oznámím.
Ilonko tys nic nechtěla? nebo jsem na tebe zapoměla?
Dnes dorazily seminka i pidirostlinky,dekuji vsem,tj Pavlovi,Lence a Helence,teda alespon myslim,ze ty mimca jsou od tebe.
Helenko poslala jsi mě cibulky Picote a Suzan pěkně se chytly a semínka zatím nelezou každý den je chodím tahat očima ani to nepomáhá,tak spíš jestli máš nějakou cibuličku děkuji.
Heli, Pavle, děkuji za semínka, dnes dorazila a už jsou v substrátu
Pavle, dnes mi přišly semínka v pořádku.Děkuji.
... a budú ďalšie ktoré sa na vás už tešia.
Dnes som pozeral ten semeník Sydney X Tres Chiq čo som pred pár dňami znova opeľoval (prvé semienka boli divné a neviem či z nich niečo bude) a myslím že bude kaput. Celkovo sa mi z tejto odrody podarilo veľmi málo opelení - je to zaujímavé. A opelenie na Tres Chiq je nula percentné, pričom ostatné am. sú v pohode.
Pavel
Heli, Pavle, děkuji za semínka, dnes dorazila, a sazeničky od Helenky jsou vpořádku, už si hoví v miniskleníčku z petky. Moooc dík,.Taky jsem dneska opakovaně opylovala a nově i tu .Amorice.Ta má zatím otevřené dva květy a třetí bude zítra - ten udělám vlastním pylem specialně pro Evču.
chtěl bych se zeptat, zda se také mezi váma mohu ucházet o semínka, ta by asi šla poslat v listovní obálce a příležitostně se budu revanžovat.Zdeněk
To víš že můžeš, jak bude něco dozrávat určitě ti pošleme.
Tak vsechna seminka jsou uz v zemine,i mimina,akorat dve seminka od Pavla asi na poste nekdo rozmackal,ale ten zbytek snad vzejde.Ta moje Zirafka nevim,oplodnit se asi podarilo jen dva starsi semeniky,dalsi dva zezlouly,tak jsem je ufik. Letos opylim jeste tu cervenou asi Toscu a Presidenta Johnsona a poklizeno.
dj. tak to ma mrzí.
Stane se,ale i tak jich mam dost,a pokud nevzejdou,tak nekomu urcite ano.
dj.joop: já sem budu asi na podzim dávat nabídku všech možných kříženců i "čistokrevných" semenáčků, tak se neboj potom ozvat. Bude jich víc než dost Už teď jich je přes 200 kusů
Teda Evčo, ty jsi ďábel. S tou konkurencí holanďanům jsi to vzala doslovně.Doufám, že to na podzim nepropásnu.Hlásím se všema deseti.
Leni, takových je tady víc, určitě to nepropásneš, je jich fakt strašně moc, brzy bude problém s místem Klidně bych ti je poslala teď jak budu přesazovat, ale to budou ještě prcci... záleží na tobě
Svádím tuhý vnitřní boj.To hamižné já chce okamžitě.Ale vzhledem k tomu, že zatím nemám zkušenosti(1. semínka klíčí ve vodě a vlastní opylení zatím bez známého výsledku)a vidím, jak se ti skvěle daří, přidám se k ostatním na podzim. To už budou mít větší šanci, že je dopěstuji i já.Ale prosím,prosím, nezapomeň na mě, kdybych to náhodou propásla.
Prosím prosim semínka už né nemám místo na vypěstování a řečnění domácího že se nikam nedostane je ..... jestli mužu prosit kdo má navíc cibulky ty ještě ukecám v květináčcích není takový přehled jeden sem tam se stratí děkuji moc
ty semínka co přišlý samozdřejmě zaseju
Leni, poznamenala jsem si tě, neboj Jani, tobě semínka posílat nebudu, neboj, pošlu ti na podzim semenáčky
Evi díky já už opravdu nevím kam s nima mám 11 druhů semínek tak snad taky něco vychovám
Heli, semienka dorazili..3 ok (už sú v substráte) a jedno bohužial rozmačkané ale nevadí..stáva sa..díííky moc
Karen semínka Prelude x suzan už jsou venku
jsou to snaživci 11 dní od vysetí
Stránky Předchozí 1 … 6 7 8 9 10 … 17 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Nabídka semen