Re: Nabídka semen
Evy tak to jsi přišlo od tebe moc děkuji ne,ne adresa zpět tam nebyla děkuju
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Nabídka semen
Stránky Předchozí 1 … 15 16 17
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Evy tak to jsi přišlo od tebe moc děkuji ne,ne adresa zpět tam nebyla děkuju
... a co Olomouc , semínka nedorazila?
Pocitam spis zitra,ja mam tady s tou postou,co se tyce rychlosti,spatne zkusenosti.
Pavle, mně semínka dorazila dnes, děkuju moc!!!
Robe, tak hlavně že v pořádku dorazila Brzy snad budou další
Janino, tak to se omlouvám, posílala jsem tuším deset dopisů, tak jsem jednu zpáteční adresu asi zapomněla napsat :rolleyes: Hlava děravá
Pavle, mě semínka dorazila včera v pořádku, moc děkuji
EVI tak jsem to spočítala tak je opilená + - čtyři tydny obě kvetly od 9.4 tak má ještě chvíly čas
Tak počítej ještě asi dva týdny, snad to výjde
No je krásně naducanej tak to snad vyjde už by to byla škoda
Včera mi dorazila semínka od Evy,Karen a Pavla . Děkuji. Dala jsem je rovnou do hlíny, snad vyklíčí stejně úspěšně, jako ve vodě.
Pobavil mě manžel- prý kdyby mi každý místo semínek poslal 20,-, tak okamžitě končí s prací. Taky mi vyjmenoval rozměry našich místností, s tím,že mi fakt hrabe.Asi jo.Jen od Evy mám osetý 1 celý truhlíček semínek. Ale snad to alespoň vypiplám.Zatím utěšuji manžela, že na podzim si nechám po1, a zbytek půjde do světa.
Leni to máš dobrý,já na 46m čtverečných 46 am.po posledním sčítaní,4truhlíky se sadbou co došla,1retrívr a 2 dospělí z toho 1 blázen (já) a to už nemám ponětí co ještě dorazí
Pavle,balíček dnes dorazil,sice byl ulomený lísteček,balíček byl totiž zmačkaný,ale jinak je cibulka v pořádku a semínka také. Moc děkuji.
janko-1 amarylka na 1 m2- to není špatné.A dorazit by mohla třeba tchýně- s kufry a 2 kočkami natrvalo.Retrívr je fenka?- co takhle 12 krásných neposedných štěňátek. Nechceš mírně přerostlou, rozložitou palmu? .....
dj.joop-omlouvám se, začla jsem psát něco jiného, že máš postavit větší skleník, než ma Janka bydlení,pokus o vtip, přišlo mi to blbé a nesmázla to celé
taky mi to blblo, samá chyba,duplikované příspěvky,..
Evi, prišla benfica..semienka..prišli v poriadku díííky moc..už sa teším keď to bude kvitnúť
Evčo málem bych zapoměla. Semínka od tebe dorazila v pořádku.Už jsou zasazené i 12 od Radka je v zemině. Další příležitostně přepošlu dál.Dík.Konečně je vidět slunko i když to tam fučí. Tak snad zase budu pokračovat s prací kolem letnění.
Evi, děkuji moc, za všechna semínka, dneska mi dorazila v pořádku. :-)
Leni,to asi patřilo Jance?
Leni retrivr je pes tchýni nemáme a na kočky mám alergii teda sem se dostat začíná byt složitější víc a víc a dablování příspěvků hrůza
Evi semienka dnes došli v poriadku. Dík
Dj tak dúfam že porastie... nech sa darí.
Tak je Jani hned smázni
Mě to nešlo skusím to teď
Hurá povedlo se
Stránky Předchozí 1 … 15 16 17
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Nabídka semen