Kopci, já neměla nikdy na zahradničení čas, to až teďka co jsem v důchodu, šla jsem do předčasného kvůli manželovi je invalidní.Původní moje snaha byla co nejvíc vypěstovat a odchovat pro vlastní spotřebu,ale pomalu už od toho ustupuji, kačeny a králíky jsem zrušila, mám jen slpice a teďka nově pár krocanů Líheň - líhla jsem i pro cizí, to byla moje nějvětší radost. Na zahradě si nechám jen pro nás rajčata, papriky, okurky brambory... no teda když to takhle píšu tak toho ani moc neubylo,ale musí, už všecko nestihám. Manžel má před sebou operaci v únoru a pak ,.. no uvidí se je na vozíku i když po domě chodí. A pak skalky na chatě, to bych ještě chtěla taky nějak vylepšit. To teda jo Na podzim jsem tam něco dosazovala a jsem moc zvědavá jestli to přezimuje. Ale největší můj současný zájem jsou ta amarylky, už to mám amyšlený jak je přez léto budu mít na zahradě a kde. Moc mě to plánování baví. Manžel sice nadává, že všude na voknech je nějaká petržel,že ani nevidí na ulici ,ale to nevadí. Jen když se jim tam bude dařit. :lol: :lol: :lol: