Re: Tosca
Janko, stále nevidím růst nové listy. Na fotografii je to špatně vidět. Listy jsou pro zdraví cibulky důležitější než květ. Držím palce, ať nějaké objeví.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » jednoduchý » Tosca
Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Janko, stále nevidím růst nové listy. Na fotografii je to špatně vidět. Listy jsou pro zdraví cibulky důležitější než květ. Držím palce, ať nějaké objeví.
mne Edo vyrostly listy az po tretim odkvetenym stvolu - u Evergreenu a jakpakse ma ted k svetu.-)
Edo zatím je nemá ale začíná je tlačit jsou zrovna v tom vyřezu .Říkala jsem si že počkám asi tyden a potom květ uříznu.Jen čekám jestli to bude opravdu Tosca mam ji od f. cibulky jako Evina.Ta dostala jinou F.Queen.
Jani no neviem, neviem či to bude Tosca... Uvidíme... už čoskoro...
pokud nebudes Jani potrebovat pyl tak se dobrovolne hlasim
Pavle když to bude Flamenco jako u Eviny tak se nebudu rozčilovat I když na tuhle odrudu mám smůlu už podruhý mi přišla vyhnilá cibule.
pokud zacal zavadat tak nemohl zcela dozar, proto ta barva muze byt prave takto nazelenala, nicmene byt to Tosca stale jeste muze, uvidis, co dalsi kvety...
Miro asi ji letos nedovolím kvetení.Nechám ji ať se vzpamatuje s toho vyřezání bylo to dost hluboko .Tak si nejsem jistá jestli by nebyl květ zase poškozenej.
nicmene si v dany okamzik myslim, ze to Tosca je , ma takove ty tecky a jedna polovina kvetu je tmavsi, kdyz nejaky pyly zas z odrud naskubec, budu rad
Jak něco rozkvete pošlu a jen dám vědět že posílám jů?
kdyz se neco zadari tak Ti samozrejme bídnu pokud budes chtit,ale zatim bych rad jen odrudy, protoze clovek aspon vi, kdo byl otcem
Koukám že jsme na tom všichni stejně
Psal jí někdo ???? že nesouhlasí odrůda ???????
Já ji nepsala.Udělala jsem blbost že jsem to neudělala protože byla zevnitř chycená hnilobou.Tak ji snad vyléčím.Ale jsme už 3 já ,ty a Evina jí má také od ní.
Mně se teda moc líbí ,ale taky si myslím, že by se jí to mělo říct,že má špatné jméno.Aspoň mailem ji upozornit.
Aby nechtěla připlatit.
Flamengo ale v nabídce vůbec neměla tak ani nemusí o záměně vědět.
nejspíš to ani netuší, ale to nevadí zám+na je to krásná. Flamengo se mi moc líbí a už udělej novou skupinu pod tím správným jménem .Zaslouží si to.
To by měla udělat Evina nebo Radek těm vykvetla nebo vykvete.
Radku a nějaká fotka by nebyla :cool: :rolleyes:
Dnes rozkvetl.Dostal jsem od dodavetele dvě cibule zdůvodu poškození a nejspíše rozkvete i ta druhá.
Ivane,já bych to ale takéna Toscu neviděl,spíš Flamenco Queen.
Uvidíme jak dopadne ten druhý.Dával jsem si vedle sebe fotky z Edovi databáze a svoji a ten rozdíl není tak velký.Rozkvetl dnes uvidím za dva dny co ještě udělá.
taky mi to tak prijde, souhlasim s Jirkou
Ivane, je moc krásný , a odkud posílají dvě cibule místo jedné? :rolleyes:
dalsi podpultovy prodej
Já jsem si objednala Toscu z Royal Color, má už 2 stvoly, jsem zvědavá, co z cibule nakonec vykvete. :rolleyes: Zatím vede Flamenco Queen.
Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » jednoduchý » Tosca