Re: Nabídka semen
Karen, já už jsem tu někde psala že mi od tebe v pořádku došla Ještě jednou díky
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Nabídka semen
Stránky Předchozí 1 … 5 6 7 8 9 … 17 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Karen, já už jsem tu někde psala že mi od tebe v pořádku došla Ještě jednou díky
Teďka mi tu dozrávají dvoje další a to po Benfice 4 semeníky a po bezejmené co ji mám od Beaty ze Slovenska - v kolekci je pod číslem 23 - ta má semeníky dva. Další jsou o hodně menší.
Tak si to zájemci ještě máte čas rozmyslet
Evčo t jsem to asi přehlídla tak to jsem ráda.
Karen, budeš mít i semínka nekřížené Benficy??? Já jsem ji taky opylovala, semeníky jsou už pěkně nalité, a to jsem opylovala kolem 28.3.
Benfika byla opylená někdy po 19.3. drží zatím všechny 4 semeníky i kdyř poslední zaostává a možná odejde. Benfika - otec je ten tvůj pyl. Ostatní jsou :Dancing, Benfica ,Aple Blosom, Elvas ten druhý tmavý a maličky.
Pěkný výběr Tak když budou semínka tak na mě nezapomeň
Já !!??a zapomenout na tebe??!!!co si o mně myslíš?? až budu mít kuřátka moreček (jestli budou ) tak přiveď malou se kouknout. Teď už budu muset jít vypravit Pepču abychom šli na tu poštu s vajcama.
Šak jsem si dneska pokecaly
Já vím že jsi zlato Pak se přijedeme s malou podívat, a pozdravuj manžela
Ještě nevím ani jestli je všechny dochová, zetím je ještě brzy něco říkat.Kvést začínala 20.3. a postupně jsem opylila 4 květy.Tak že to vypadá až na konec měsíce že budou dozrávat. Zatím jsou ještě všechny ale jeden už je dost pozadu. Když budou pošlu od každýho.
Prosím, prosím heeelp. Dnes mi prasknul můj první semeník na Benfice. Co s tím mám dělat? usušit, hned zasadit? :lol:
Leni, pokud má někdo zájem poslat,jinak sázet.
Pokud mi to zítra vyjde budu posílat semínka.Neslibuji.Kdyžtak až ve středu,to by bylo už na 100%.
Leni posli prosim par seminek,benficu jeste nemam. Mooc prosim.
Heleno , děkuji..
jakou používáte hlínu (kupovanou pro výsev, nebo si sami mícháte? a jak hluboko mám sázet? Květináč, nebo vystačim s kelímkem od jogurtu (omlouvám se za stupidní otázky
dj. .není problém, poslat můžu, akorát já hlupák, hlava děravá :o jsem si je nepopsala (mám na Benfice 2 semeníky, jeden bude později) a jeden je Benfica-benfica a druhý Bnefica-monte carlo. Měli by to být na 90% čistá Benfica, protože Monte carlo kvetlo později, ale 100% záruku nedám..
Tak posli klidne z obou,ja muzu i krizence,ja to budu klidne piplat a az vykvetou bude jasno.
Nejlepsi je maly parenicek z obalu od nanukace,me se osvedcil a zeminu urcite radsi kvalitni koupenou. Seminka zakryvam tak centakem hliny ale pockej co jeste odbornici.
A nebo urezana pet lahev.
díky, co jsem slíbila dnes pošlu...
není nad to mystifikovat seba sama..no budiž mi omluvou že je to moje 1. semenění
ta befika co teď bude ten kříženec, tak to asi nebude s Monte carlo, ale s tím mým obřím herculesem, soudím podle velikosti semeníku a zpětně fotek doby kvetení :cool: - ten bude asi za týden..
Zároveň mi dozrávají 2 semeníky ne Herculesovi a tam to bude to samý :rolleyes: jeden bude čistý hercules a druhý mix - tam teda ale nemám ani zdání který je který , takže budete-li chtít někdo experimentovat.... je v nabídce.
Poučena, Monte Carlo který, teď kvete na 3. stonku oplyluji čistě
Dnes jsem poslala semínka Evče,Karen,Lenkak,Janka,Pavel,Zuzce,dj.joop.Snad jsem na nikoho nezapoměla.
Dostanu se sem až po sedmé večer
Ja se k dikum pripojuji.
Ahoj Lenca 1010 jestli máš na víc pár semínek taky se hlásím opravdu jenom pár se semínky začínám je mi jedno které ty odrůdy co jsi psala nemám děkuji Ilona
Ten první co se asi každým dnem otevře je neznámý červený+San Remo a červený+Minerva vždy 2+2semenáčky
a ten druhý je neznámý měla jsem na foru fotku říkám mu bruselka ta se teprve nalévá,tak uvidím jestli je udrží.
Onka, poslala by si mi pls nejaké semienka červený + san remo?
Stránky Předchozí 1 … 5 6 7 8 9 … 17 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Nabídka semen