181

Re: Nabídka semen

Karen, já už jsem tu někde psala že mi od tebe v pořádku došla  an  Ještě jednou díky  an

182 Naposledy upravil: karelex (12-04-2010 12:16:03)

Teďka mi tu dozrávají dvoje další  a to po Benfice 4 semeníky a po bezejmené co ji mám od Beaty ze Slovenska - v kolekci je pod číslem 23 - ta má semeníky dva. Další jsou o hodně menší.
Tak si to zájemci ještě máte čas rozmyslet  ab   ab   ab
Evčo t jsem to asi přehlídla  tak to jsem ráda.  ab

183

Karen, budeš mít i semínka nekřížené Benficy??? Já jsem ji taky opylovala, semeníky jsou už pěkně nalité, a to jsem opylovala kolem 28.3.  ad

184

Benfika byla opylená někdy po 19.3. drží zatím všechny 4 semeníky i kdyř  poslední zaostává a možná odejde. Benfika - otec je ten tvůj pyl. Ostatní jsou :Dancing, Benfica ,Aple Blosom, Elvas ten druhý tmavý a maličky.

185

Pěkný výběr  ab  an  Tak když budou semínka tak na mě nezapomeň  ab

186

Já !!??a zapomenout na tebe??!!!co si o mně myslíš??  ab   ab   ab  až budu mít kuřátka moreček (jestli budou ) tak přiveď malou se kouknout. Teď už budu muset jít vypravit Pepču abychom šli na tu poštu s vajcama.
Šak jsem si dneska pokecaly  ab   ab

187

Já vím že jsi zlato  an  ab  Pak se přijedeme s malou podívat, a pozdravuj manžela an  ab

188

Dnes som poslal ďalšie semienka... ad 

Pavel

189

Karen, ja by som chcela čistú Benfiku..prosiiim

190

Ještě nevím ani jestli je všechny dochová, zetím je ještě brzy něco říkat.Kvést začínala 20.3. a postupně jsem opylila 4 květy.Tak že to vypadá až na konec měsíce že budou dozrávat. Zatím jsou ještě všechny ale jeden už je dost pozadu. Když budou pošlu od každýho.

191

Prosím, prosím heeelp. Dnes mi prasknul můj první semeník na Benfice. Co s tím mám dělat? usušit, hned zasadit? :lol:

192

Leni, pokud má někdo zájem poslat,jinak sázet.

193

Pokud mi to zítra vyjde budu posílat semínka.Neslibuji.Kdyžtak až ve středu,to by bylo už na 100%.

194

Leni posli prosim par seminek,benficu jeste nemam. Mooc prosim.

195

Heleno , děkuji..
jakou používáte hlínu (kupovanou pro výsev, nebo si sami mícháte? a jak hluboko mám sázet? Květináč, nebo vystačim s kelímkem od jogurtu (omlouvám se za stupidní otázky ab

dj. .není problém, poslat můžu, akorát já hlupák, hlava děravá :o  jsem si je nepopsala (mám na Benfice 2 semeníky, jeden bude později) a jeden je Benfica-benfica a druhý Bnefica-monte carlo. Měli by to být na 90% čistá Benfica, protože Monte carlo kvetlo později, ale 100% záruku nedám..

196

Tak posli klidne z obou,ja muzu i krizence,ja to budu klidne piplat a az vykvetou bude jasno.

197

Nejlepsi je maly parenicek z obalu od nanukace,me se osvedcil a zeminu urcite radsi kvalitni koupenou. Seminka zakryvam tak centakem hliny ale pockej co jeste odbornici.

198

A nebo urezana pet lahev.

199 Naposledy upravil: lenca1010 (13-04-2010 11:56:33)

díky, co jsem slíbila dnes pošlu...
http://www.gumidci.com/karolinka/albums/userpics/10001/P1080915.JPG

není nad to mystifikovat seba sama..no budiž mi omluvou že je to moje 1. semenění  ab
ta befika co teď bude ten kříženec, tak to asi nebude s Monte carlo, ale s tím mým obřím herculesem, soudím podle velikosti semeníku a zpětně fotek doby kvetení  :cool: - ten bude asi za týden..

Zároveň mi dozrávají 2 semeníky ne Herculesovi a tam to bude to samý :rolleyes:  jeden bude čistý hercules a druhý mix - tam teda ale nemám ani zdání který je který  ab  ab , takže budete-li chtít někdo experimentovat.... je v nabídce.

Poučena, Monte Carlo který, teď kvete na 3. stonku oplyluji čistě  an
http://www.gumidci.com/karolinka/albums/userpics/10001/normal_P1080910.JPG

200

Dnes jsem poslala semínka Evče,Karen,Lenkak,Janka,Pavel,Zuzce,dj.joop.Snad jsem na nikoho nezapoměla.
Dostanu se sem až po sedmé večer

201

Heli, díky moc  ad

202

Heli, dííky moc, už sa teším

203

Ja se k dikum pripojuji.

204

Ahoj Lenca 1010 jestli máš na víc pár semínek taky se hlásím opravdu jenom pár se semínky začínám je mi jedno které ty odrůdy co jsi psala nemám děkuji Ilona

205

Leni aj ja by som si nejaké zobral - ak ti nejaké ostali ad

Pavel

206

http://sklad.obrazku.cz/t364691_130420102432.jpg
http://sklad.obrazku.cz/t364689_130420102433.jpg

Tak to jsou moje první semenáčky ještě mi kvete Green Godes,tak ho také zkusím opylovat Ilona

207

Onka, a to je aké kríženie? ktorý druh, prípadne dva?

208

Ten první co se asi každým dnem otevře je neznámý červený+San Remo a červený+Minerva vždy 2+2semenáčky
a ten druhý je neznámý měla jsem na foru fotku říkám mu bruselka ta se teprve nalévá,tak uvidím jestli je udrží.

209

Onka, poslala by si mi pls nejaké semienka červený + san remo?

210

Myška, máš ešte tie čisté semienka po apple blossom?