Re: Nabídka semen
Jani mě už leze první Prelude x Suzan.
Zuzi já už víc neměla,když jsem nachystala všem tak mi nezbylo nic.Jinak bych ti poslala víc.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Nabídka semen
Stránky Předchozí 1 … 7 8 9 10 11 … 17 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Jani mě už leze první Prelude x Suzan.
Zuzi já už víc neměla,když jsem nachystala všem tak mi nezbylo nic.Jinak bych ti poslala víc.
Heli to nebola výčitka..len som referovala že prišli dobre
Heli prosim tě promiň já už nevím od koho co mám asi to mám blbě napsaný ty nebo Karen ono to přišlo skoro najednou.
Zuzko, vždyť o nic nejde.To neovlivníš v jakém stavu dojdou.Já jen psala ,že jsem ti víc semínek nemohla poslat,už nebylo.
Jani, není to jedno -hlavně když rostou.
Samo máš pravdu
Kdo má zájem o semínka:
Červená x Charisma
Červená 1 x Charisma
Červená 1
Zatím počítám jen s Myškou , Pavlem ,dj joop, kdyžtak další hlaste se od každého je jen jeden semenáček.
Zdenku -od tebe nemám ještě adresu. helena
Helenko je mi líto ale nemám místo
Právě jsem sklidila semínka té bílo-růžové amarylky, je jich celkem asi 55 Zájemci, hlaste se Jinak budu posílat:
Helence, Karen, Pavlovi, Karlovi (tomu zároveň i kolibříka), dj.joop, Komuli, Ilonce, Robovi, Lence Pokud jsem někoho zapomněla, nebo naopak pokud někdo o semínka zájem nemá, tak dejte vědět
Evi nemusíš posielať semienka hneď, môžeš počkať keď sa ti ich nazbiera viac - počkám
Pavle, ale zdá se mi, že semínka ztrácejí rychle klíčivost :o Ty další semínka budou až tak za 10 dní, možná 2 týdny Záleží na tobě, ale klidně ti je pošlu hned
Včera jsem také posílala semínka,tak se Eví,Helenko,dj.joope,Pavle a Lenkak připravte dneska by jste je měli očekávat jsou to moje první semínka nemám zkušenosti a tak doufám že z nich něco vyberete a jestli ne,tak mě neukamenujte Ilona Eví děkuji
Dobre tak teda pošli. U mňa to vypadá tak že budem posielať asi budúci pondelok.
Evi ani tie Brazilské semienka neprišli za 2-3 dni a pekne vyklíčili... a to došli cez mrazy!!!
(to som napísal len pre zaujímavosť...) budem rád keď pošleš čerstvé
Evčo,Onko děkuji, už se těším. jupí
Heleno pokud zbyde , rada adoptuji. Zatím místo je.
Evčo prosím tě která je ta bílo-růžová ,já si to uakládám i s fotkou.
No moc se vás tedy neozvalo, takže to pošlu tak jak jsem psala, jdu to nachystat a ráno pošlu Karen, je to ta bílorůžová co kvetla jen jedním květem, takovým nevydařeným, máš od této odrůdy i mladou cibulku ode mě
Ilonko, semínka došly, moooc děkuji
Eví nemáš vůbec zač kdyby časem byla nějaká malinká cibulenka byla bych moc ráda díky
Evi,ja za seminka dekuji uz predem.
Ilonko, do budoucna už jsem ti cibulky slibovala, vím o tom, neboj Mě dneska vykvetla Sprekélie, za chvilku vložím fotky, tak se zítra pustím do opylování
dj.joop: nemáš zač
Eví ještě jednou mooooc děkuji máš samé krásné kousky Sprekélie je také nádherná.Mě už nic nekvete a tak jenom slepě závidím Samozřejmě v dobrém
lenkak: Leni, napiš mi prosím co nejdříve adresu do soukromé zprávy
Ilonko semínka dnes přišly.Děkuji.helena
Evčo , pokud Ti něco zbylo , prosím malilinko mi pošli , dostanu od Heleny a zkusím jak to půjde.
Myška
Evčo adresu posílám a moc děkuji
Myško, napiš mi adresu ať ti je můžu poslat
Myško, jsi mě předběhla s tou adresou Tak ti je taky dneska pošlu
Leni, taky děkuji za adresu a dneska posílám
Bezva. To se zase zítra budu těšit na pošťáka.
Děkuji mnohokrát , doufám , že se mi podaří něco vypěstovat.
Myška
Takže já dnes odesílám Hercules I (čistý) a Hercules II (Hercules x Benfica) Iloně, Pavlovi a LenceK, pokud má ještě někdo zájem tak se ozvěte, ještě zbyde
opravuji neposlala..půjdou zítra, po čtrvt hodině stání ve frontě na poště jsem to vzdala :/
Stránky Předchozí 1 … 7 8 9 10 11 … 17 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Nabídka semen