241

Re: Nabídka semen

Jani mě už leze první Prelude x Suzan.
Zuzi já už víc neměla,když jsem nachystala všem tak mi nezbylo nic.Jinak bych ti poslala víc.

242

Heli to nebola výčitka..len som referovala že prišli dobre

243

Heli prosim tě promiň já už nevím od koho co mám asi to mám blbě napsaný ty nebo Karen ono to přišlo skoro najednou.

244 Naposledy upravil: helena (15-04-2010 17:41:08)

Zuzko, vždyť o nic nejde.To neovlivníš v jakém stavu dojdou.Já jen psala ,že jsem ti víc semínek nemohla poslat,už nebylo.
Jani, není to jedno -hlavně když rostou. ab

245

Samo máš pravdu ab  ab  ab

246

http://sklad.obrazku.cz/t369380_P1120762.JPG
Budou,budou..... an

247

Kdo má zájem o semínka:
Červená x Charisma
Červená 1 x Charisma
Červená 1

Zatím počítám jen s Myškou , Pavlem ,dj joop, kdyžtak další hlaste se  od každého je jen jeden semenáček.
Zdenku -od tebe nemám ještě adresu. helena

248

Helenko je mi líto ale nemám místo ac  ac  ac  ac

249

Právě jsem sklidila semínka té bílo-růžové amarylky, je jich celkem asi 55  an  Zájemci, hlaste se  an  Jinak budu posílat:

Helence, Karen, Pavlovi, Karlovi (tomu zároveň i kolibříka), dj.joop, Komuli, Ilonce, Robovi, Lence  an  Pokud jsem někoho zapomněla, nebo naopak pokud někdo o semínka zájem nemá, tak dejte vědět  ad

250

Evi nemusíš posielať semienka hneď, môžeš počkať keď sa ti ich nazbiera viac - počkám an

251

Pavle, ale zdá se mi, že semínka ztrácejí rychle klíčivost  :o  Ty další semínka budou až tak za 10 dní, možná 2 týdny  an  Záleží na tobě, ale klidně ti je pošlu hned  an

252 Naposledy upravil: Onka (20-04-2010 07:20:12)

Včera jsem také posílala semínka,tak se Eví,Helenko,dj.joope,Pavle a Lenkak připravte dneska by jste je měli očekávat an jsou to moje první semínka nemám zkušenosti a tak doufám že z nich něco vyberete a jestli ne,tak mě neukamenujte ac Ilona Eví děkuji

253

Dobre tak teda pošli. an  U mňa to vypadá tak že budem posielať asi budúci pondelok.  ad

254

Evi ani tie Brazilské semienka neprišli za 2-3 dni a pekne vyklíčili... a to došli cez mrazy!!!
(to som napísal len pre zaujímavosť...) budem rád keď pošleš čerstvé  an  ab

255

Evčo,Onko děkuji, už se těším. jupí
Heleno pokud zbyde , rada adoptuji. Zatím místo je.

256

Evčo prosím tě která je ta bílo-růžová ,já si to uakládám i s fotkou.  an

257

No moc se vás tedy neozvalo, takže to pošlu tak jak jsem psala, jdu to nachystat a ráno pošlu  an  Karen, je to ta bílorůžová co kvetla jen jedním květem, takovým nevydařeným, máš od této odrůdy i mladou cibulku ode mě  ab

Ilonko, semínka došly, moooc děkuji  ad

258

Eví nemáš vůbec zač kdyby časem byla nějaká malinká cibulenka byla bych moc ráda ad  ad díky ab

259

Evi,ja za seminka dekuji uz predem.

260

Ilonko, do budoucna už jsem ti cibulky slibovala, vím o tom, neboj  an  ab Mě dneska vykvetla Sprekélie, za chvilku vložím fotky, tak se zítra pustím do opylování  ab

dj.joop: nemáš zač  ad

261

Eví ještě jednou mooooc děkuji máš samé krásné kousky Sprekélie je také nádherná.Mě už nic nekvete a tak jenom slepě závidím ab  ab  ab Samozřejmě v dobrém ad

262

lenkak: Leni, napiš mi prosím co nejdříve adresu do soukromé zprávy  an

263

Ilonko semínka dnes přišly.Děkuji.helena

264

Evčo , pokud Ti něco zbylo , prosím malilinko mi pošli , dostanu od Heleny a zkusím jak to půjde.
                                                             Myška

265

Evčo adresu posílám a moc děkuji

266

Myško, napiš mi adresu ať ti je můžu poslat  an

267

Myško, jsi mě předběhla s tou adresou  ab  Tak ti je taky dneska pošlu  an

Leni, taky děkuji za adresu a dneska posílám  an

268

Bezva. To se zase zítra budu těšit na pošťáka.

269

Děkuji mnohokrát , doufám , že se    mi podaří  něco vypěstovat.

Myška

270 Naposledy upravil: lenca1010 (21-04-2010 17:21:51)

Takže já dnes odesílám Hercules I (čistý) a Hercules II (Hercules x Benfica) Iloně, Pavlovi a LenceK, pokud má ještě někdo zájem tak se ozvěte, ještě zbyde an

opravuji neposlala..půjdou zítra, po čtrvt hodině stání ve frontě na poště jsem to vzdala :/