Re: Nabídka semen
A Leni,jaky ten hercules mas,ten cerveny nebo tu tmavsi variantu.Ale to je jedno,ja si nejake to seminko taky rad vezmu.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Nabídka semen
Stránky Předchozí 1 … 8 9 10 11 12 … 17 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
A Leni,jaky ten hercules mas,ten cerveny nebo tu tmavsi variantu.Ale to je jedno,ja si nejake to seminko taky rad vezmu.
Na podzim se Ti urcite revanzuju.
červený neznám..
je to tenhle...
Tak ten nemam,mam jiny odstin,spis do cervena.Oni totiz existuji dva a ja to taky do letoska nevedel.
haaa ten teda je taky krásnej budou semínka?za kolik prodáváte?
Dnes jsem posílala semínka Evče,Karen,Pavlovi, dj joop, lenkak,Ilonka
Heli moc dík už se těším, dneska jsem sázela od Evči a na další mám už taky nachystanou postýlku
Včera jsem dávala nabídku semínek a vzhledem k tomu, že je pryč píši ji znovu.Jsou to:
22)...Benfika x 05b)...Elvas
22)...Benfika x 15)....Apple Blossom
23)....Cracker Jack x 14)...Mont Blanc
23)....Cracker Jack x 15)....Apple Blossom
18)...Green Goddes x 19)...neznámá růžová z Penny
mám poznamenané tři zájemce ze včera : Jana Mlynářová,dy JooP, Lenkak a Evča,Helenka,Komule,Pavel-Slovensko,Janka-Slavkov, .Na další adresy co mám ještě zapsané si nejsem jistá jestli chtěli pokaždé nebo to bylo jen jednou.
Chtěla jsem poslat všem co už jsem někdy posílala, ale když jsem je dneska začala rozdělovat, zjistila jsem že by každý dostal jen tak 1-3 semínka. Proto si chci ověřit, jestli mají skutečně všichni zájem.
Jestli je tu ještě někdo komu jsem slíbila pokaždý poslat, prosím ozvěte se. Aspoň to 1-3 semínka bych ještě měla. Zítra nebo v úterý to rozešlu.
Karen prosím mě je neposílej nezlob se nemám to kde pěstovat já bych jenom cibulku tak ty semínka rozděl mezi ostatní už jsem ukecávala Evču a Dj. aby adoptovali moje semínka když dozrajou
Jani ,mě taky něco pošli.helena
Zítra pošlu sprekelii Pavlovi,Jirkovi,Lence.....kdo dál ????
Macku, já teda sprekelii nemám ,a jestli ti zbyde taky bych ji vyzkoušela. Semínka ty myslím nechceš,že.?!
Jasně,budou,je jich dost
Karen...já ne,já nic nechci,děkuju
Marci tak se budu těšít na sprekalii a řeknu ti procházela jsem tvoje fotky a moc se mi líbí máš to krásný. Chci se tě zeptat jakou má funkci to vodítko zamotaný kolem psí tlamičky. Ale to musíme jít na pokec. Spěchám ,balím vejce ....a tak podobně na zítra.
Helenko mám tady jeden slibnej semenik:Arctic White x Sprekelia byl to jen pokus z hecu když dozraje tak vám pošlu ale nikdy jsem to neskoušela tak nevím jak to vyjde ani nevím jak dlouho to zraje a jestli to vůbec poznám
Karen,díky na pokecu máš info o halti
Jani...jak to poznáš-že roste a zrát by měl stejně dlouho,jako ostatní
Oni jsou ty semeníky 2 ale ten jeden přestal růst aspoň se mi to zdá a byly opilené zároveň to víš kozel zahradníkem
Jaňule ...já se to taky učím
Je možný,že ten jeden odejde.Já měla taky dva a jen jeden dozrál,ten druhý je stále jak v polovině
Ja taky holky,ale snad se to naucime.Jsem zvedavej na tu Toscu a na Presidenta,zatim jsem opyloval jen ciste vlastnim pylem,dalsi stvoly uz budu krizit.
Holky já když opýlím tak vždy potom dva oddělám teda když je jich víc teď tu mám dva skoro hotové Minerva + Blushing bride
Já už zjistila,že rostlinka si vybere sama...
no vidíš já ji pomohu dva nejslabší oddělím a má to jednodušší
No jo,Rady, ale když máš každý květ opylený jinou rostlinou to se pak těžko vybírá
Já to taky nechávám na ní aby si vybrala. Mám teď na Herkulovi dva stvoly. Na prvním pozhazovala 3 a zatím jeden tam drží,ale nevím, taky přestal růst,ale nežloutne. Na druhém stvolu jsou zatím všechny 4.Někdy zhodí ty poslední , ale tahle si právě ten poslední ponechává.No ještě uvidíme.
tady se tedy dějou věci... člověk tu chvilku není a už jsme zase zpátky na stromech
Karen, prosím, už vůbec nevím, co jsem od tebe měla zamluvené, ale z dnešní nabídky č. 280 prosím jen Benfika X Elvas. moc děkuju
Stránky Předchozí 1 … 8 9 10 11 12 … 17 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Nabídka semen