271

Re: Nabídka semen

A Leni,jaky ten hercules mas,ten cerveny nebo tu tmavsi variantu.Ale to je jedno,ja si nejake to seminko taky rad vezmu.

272

Na podzim se Ti urcite revanzuju.

273

červený neznám..
je to tenhle...
http://www.gumidci.com/karolinka/albums/userpics/10001/normal_P1080774.JPG

274

Tak ten nemam,mam jiny odstin,spis do cervena.Oni totiz existuji dva a ja to taky do letoska nevedel.

275

haaa ten teda je taky krásnej budou semínka?za kolik prodáváte?

276

teda Leni valím oči to je obr   ad  ab

277

Dnes jsem posílala semínka Evče,Karen,Pavlovi, dj joop, lenkak,Ilonka

278

Heli moc dík už se těším, dneska jsem sázela od Evči a na další mám už taky nachystanou postýlku  ab

279

lenca1010, ja by som mala záujem o čistý hercules

280 Naposledy upravil: karelex (25-04-2010 12:55:56)

Včera jsem dávala nabídku semínek a vzhledem k tomu, že je  pryč píši ji znovu.Jsou to:

22)...Benfika x 05b)...Elvas
22)...Benfika x 15)....Apple Blossom
23)....Cracker Jack x 14)...Mont Blanc
23)....Cracker Jack x 15)....Apple Blossom
18)...Green Goddes x 19)...neznámá růžová  z Penny

mám poznamenané tři zájemce ze včera : Jana Mlynářová,dy JooP, Lenkak a Evča,Helenka,Komule,Pavel-Slovensko,Janka-Slavkov, .Na další adresy co mám ještě zapsané si nejsem jistá jestli chtěli pokaždé  nebo to bylo jen jednou.

Chtěla jsem poslat všem co už jsem někdy posílala, ale když jsem je dneska začala rozdělovat, zjistila jsem že by každý dostal jen tak 1-3 semínka. Proto si chci ověřit, jestli mají skutečně všichni zájem.

Jestli je tu ještě někdo komu jsem slíbila pokaždý poslat, prosím  ozvěte se. Aspoň to 1-3 semínka bych ještě měla. Zítra nebo v úterý to rozešlu.

281

Karen prosím mě je neposílej ac  ac nezlob se nemám to kde pěstovat já bych jenom  cibulku ad tak ty semínka rozděl mezi ostatní ag  ag už jsem ukecávala Evču a Dj. aby adoptovali moje semínka když dozrajou an  ab  ab

282

Jani ,mě taky něco pošli.helena

283

Zítra pošlu sprekelii Pavlovi,Jirkovi,Lence.....kdo dál ????

284

Macku, co jsi to nabízela?

285

Maci, aj ja si prosím sprekeliu

286

Macku, já teda sprekelii nemám ,a jestli ti zbyde  taky bych ji vyzkoušela. Semínka ty myslím nechceš,že.?!

287

Macku,napiš si i mě.Děkuji.

288

Jasně,budou,je jich dost  an
Karen...já ne,já nic nechci,děkuju  ad

289

Marci tak se budu těšít na sprekalii a řeknu ti procházela jsem tvoje fotky a moc se mi líbí máš to krásný. Chci se tě zeptat jakou má funkci to vodítko zamotaný kolem psí tlamičky. Ale to musíme jít na pokec. Spěchám ,balím vejce ....a tak podobně na zítra.

290

Helenko mám tady jeden slibnej semenik:Arctic White x Sprekelia an byl to jen pokus z hecu an když dozraje tak vám pošlu ale nikdy jsem to neskoušela tak nevím jak to vyjde an ani nevím jak dlouho to zraje a jestli to vůbec poznám an  an

291

Karen,díky  an  na pokecu máš info o halti

292

Jani...jak to poznáš-že roste  an  a zrát by měl stejně dlouho,jako ostatní  ad

293

Oni jsou ty semeníky 2 ale ten jeden přestal růst aspoň se mi to zdá an a byly opilené zároveň ab  ab to víš kozel zahradníkem ab  ab

294

Jaňule  ae  ...já se to taky učím
Je možný,že ten jeden odejde.Já měla taky dva a jen jeden dozrál,ten druhý je stále jak v polovině  ac

295

Ja taky holky,ale snad se to naucime.Jsem zvedavej na tu Toscu a na Presidenta,zatim jsem opyloval jen ciste vlastnim pylem,dalsi stvoly uz budu krizit.

296

Holky já když opýlím tak vždy potom dva oddělám teda když je jich víc teď tu mám dva skoro hotové Minerva + Blushing bride

297

Já už zjistila,že rostlinka si vybere sama...

298

no vidíš já ji pomohu dva nejslabší oddělím a má to jednodušší  ae

299

No jo,Rady, ale když máš každý květ opylený jinou rostlinou to se pak těžko vybírá  ab
Já to taky nechávám na ní aby si vybrala. Mám teď na Herkulovi dva stvoly. Na prvním pozhazovala 3 a zatím jeden tam drží,ale nevím, taky přestal růst,ale nežloutne. Na druhém stvolu jsou zatím všechny 4.Někdy zhodí ty poslední , ale tahle si právě ten poslední ponechává.No ještě uvidíme.

300

tady se tedy dějou věci... člověk tu chvilku není a už jsme zase zpátky na stromech  ab
Karen, prosím, už vůbec nevím, co jsem od tebe měla zamluvené, ale z dnešní nabídky č. 280 prosím jen Benfika X Elvas. moc děkuju