331

Re: Nabídka semen

Evi, na semínka Florris Hekker jsem si tě napsala  an  Budou tak asi za týden +-

Heli, Benficu mám takovou http://sklad.obrazku.cz/t376331_DSC04185.JPG http://sklad.obrazku.cz/t376333_DSC04188.JPG

332

moc pěkná an  ta ti zrovna kvete? :rolleyes:  :rolleyes:

333

Nene Jani, ta kvetla někdy v březnu, za týden z ní budu sklízet semínka  ab

334

Evčo, díky předem za semínka. s tím výsevem to asi zkusím jako Karen. zatím jsem to dávala do plastových misek od jahod nebo vína - ty mají víčko s dírama, ale už mi došly.

335

Nemáš zač, a jiná semínka nechceš?? Křížila jsem všelijak Lemon Lime x Benficu x Florris Hekker x Apple Blossom x Mont Blanc... je toho spousta  ab

336

Evi děkuju moc, ale už bych pak neměla kam ty semenáčky dávat... nechci to vidět na jaře, až si je začnemě vzájemně nabízet, to bude teprve hukot!
jedině ještě  bych tě možná poprosila o křížení Lemon Lime x Benfica, díky.

337

Dobře, píšu si  an  A u tebe se nějaká další semínka neklubou?? Ty dnešní už jsou zasázená  an

338

budu mít na Black Pearl Novellu a na Novelle Black Pearl, ale tak nejdřív za týden a pak možná něco na Charismě, ale s tou to vidím velmi špatně. klube se jí další stvol a nemá jediný kořen, jen tak sedí na hlíně. asi ten stvol se semeníky uříznu, aby ji nevysiloval a zkusím to se stimulátorem...

339

Tak až budeš mít něčeho přebytek tak klidně pošli  an  Jsem taková " pěstitelská stanice amarylek "  ab  ab  Třeba ti ten stvol dojde i ve vodě, uvidíš  an  Já se chystám během pár příštích dnů přesazovat prosincové a lednové výsevy.. to bude makačka.. Nejraději bych ty křížence už poslala do světa, ale asi by to ještě nezvládly..

340

píšu si tě, určitě pošlu. zase sem dám nabídku, až budou zralá, protože tak aspoň na nikoho nezapomenu, ale ty už se znovu hlásit nemusíš  an . zrovna tak Pavel, ten chce všechno  ab
dokud je chladno, tak by to snad šlo, ale asi jsou opravdu ještě dost maličké.

341

Díky moc, taky klidně automaticky posílej, já tu nejsem každý den (hlavně o víkendu se sem nedostanu), tak ať mi něco neuteče  ab  S těmi kříženci ještě uvidím,asi počkám do podzimu  an

342

Dnes mi přišly semínka od Pavla,komule a M. Somrová -to nevím ke komu přiřadit. Děkuji an

343

TO je Helenko MACEK  ab  ab  ab  ab

344

Tak děkuji Mackovi.Já hledala v adresách a nenašla.
To víš Jani co nemám napsané,tak nevím ab  ab

345

jsou horší věci  ab  ab taky vám to zlobí?

346

Taky se mi to seká.

347 Naposledy upravil: Macek (28-04-2010 16:06:53)

A to už jsem Ti jedny posílala  ab
Tak to tentokrát byla rychlost,posledně Ti přišly až za tři dni a dneska hned druhý den  an

348

Dekuji za seminka Komuli,Pavlovi i Mackovi a mooc.

349

Jo a lidi,me taky muzete jakakoliv seminka,mam mista na traktor.A zacalo me to fakt bavit.

350

No dnes se ta pošta překonala.

351

V pondělí budou semínka Autrey.Má někdo zájem?

352

Stve me,ze se ted nemam jak revanzovat,ale snad uz mi taky neco vyjde a napravim to.

353 Naposledy upravil: Macek (28-04-2010 18:43:33)

dj......tak to já žádná semínka nechci  ab  Snad jen nějakou spešl cibulku,kdyby někdy náhodou  an

354

Mně taky dneska dorazila troje semínka. Už jsou v petkách na okně a tím je okno zaplněné. Budu muset hledat jiné místo dotut nebudu mít něco na zahradě. Tak velký dík za semínka  Pavla
ovi ,komule a Mackovi  an   an   an

355

Teda ta pošta mě dnes překvapila.... an  ab

356

Jirko zakládáš farmu? ab  ab

357

Jdu do toho skleniku,mam asi 30  tabuli skla z panelakovych oken,ukutim ramy a na kostru mam tramky 10 na 10.Do podzimu bude a pak si budu hrat.

358

Janko,zatim nic,ale zitra zajedu na postu,jestli to tam maji,nerad bych aby prisla k uhonu.

359

Zítra snad už dorazí an tu by mě mrzelo kdyby se jí něco stalo dej hned vědět an  an

360

Jasnacka.