Re: Nabídka semen
Evi, na semínka Florris Hekker jsem si tě napsala Budou tak asi za týden +-
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Nabídka semen
Stránky Předchozí 1 … 10 11 12 13 14 … 17 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Evi, na semínka Florris Hekker jsem si tě napsala Budou tak asi za týden +-
moc pěkná ta ti zrovna kvete? :rolleyes: :rolleyes:
Nene Jani, ta kvetla někdy v březnu, za týden z ní budu sklízet semínka
Evčo, díky předem za semínka. s tím výsevem to asi zkusím jako Karen. zatím jsem to dávala do plastových misek od jahod nebo vína - ty mají víčko s dírama, ale už mi došly.
Nemáš zač, a jiná semínka nechceš?? Křížila jsem všelijak Lemon Lime x Benficu x Florris Hekker x Apple Blossom x Mont Blanc... je toho spousta
Evi děkuju moc, ale už bych pak neměla kam ty semenáčky dávat... nechci to vidět na jaře, až si je začnemě vzájemně nabízet, to bude teprve hukot!
jedině ještě bych tě možná poprosila o křížení Lemon Lime x Benfica, díky.
Dobře, píšu si A u tebe se nějaká další semínka neklubou?? Ty dnešní už jsou zasázená
budu mít na Black Pearl Novellu a na Novelle Black Pearl, ale tak nejdřív za týden a pak možná něco na Charismě, ale s tou to vidím velmi špatně. klube se jí další stvol a nemá jediný kořen, jen tak sedí na hlíně. asi ten stvol se semeníky uříznu, aby ji nevysiloval a zkusím to se stimulátorem...
Tak až budeš mít něčeho přebytek tak klidně pošli Jsem taková " pěstitelská stanice amarylek " Třeba ti ten stvol dojde i ve vodě, uvidíš Já se chystám během pár příštích dnů přesazovat prosincové a lednové výsevy.. to bude makačka.. Nejraději bych ty křížence už poslala do světa, ale asi by to ještě nezvládly..
píšu si tě, určitě pošlu. zase sem dám nabídku, až budou zralá, protože tak aspoň na nikoho nezapomenu, ale ty už se znovu hlásit nemusíš . zrovna tak Pavel, ten chce všechno
dokud je chladno, tak by to snad šlo, ale asi jsou opravdu ještě dost maličké.
Díky moc, taky klidně automaticky posílej, já tu nejsem každý den (hlavně o víkendu se sem nedostanu), tak ať mi něco neuteče S těmi kříženci ještě uvidím,asi počkám do podzimu
Dnes mi přišly semínka od Pavla,komule a M. Somrová -to nevím ke komu přiřadit. Děkuji
TO je Helenko MACEK
Tak děkuji Mackovi.Já hledala v adresách a nenašla.
To víš Jani co nemám napsané,tak nevím
jsou horší věci taky vám to zlobí?
A to už jsem Ti jedny posílala
Tak to tentokrát byla rychlost,posledně Ti přišly až za tři dni a dneska hned druhý den
Dekuji za seminka Komuli,Pavlovi i Mackovi a mooc.
Jo a lidi,me taky muzete jakakoliv seminka,mam mista na traktor.A zacalo me to fakt bavit.
No dnes se ta pošta překonala.
V pondělí budou semínka Autrey.Má někdo zájem?
Stve me,ze se ted nemam jak revanzovat,ale snad uz mi taky neco vyjde a napravim to.
dj......tak to já žádná semínka nechci Snad jen nějakou spešl cibulku,kdyby někdy náhodou
Mně taky dneska dorazila troje semínka. Už jsou v petkách na okně a tím je okno zaplněné. Budu muset hledat jiné místo dotut nebudu mít něco na zahradě. Tak velký dík za semínka Pavla
ovi ,komule a Mackovi
Teda ta pošta mě dnes překvapila....
Jirko zakládáš farmu?
Jdu do toho skleniku,mam asi 30 tabuli skla z panelakovych oken,ukutim ramy a na kostru mam tramky 10 na 10.Do podzimu bude a pak si budu hrat.
Janko,zatim nic,ale zitra zajedu na postu,jestli to tam maji,nerad bych aby prisla k uhonu.
Zítra snad už dorazí tu by mě mrzelo kdyby se jí něco stalo dej hned vědět
Jasnacka.
Stránky Předchozí 1 … 10 11 12 13 14 … 17 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Nabídka semen